kışın ne yapacağız?

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
bebişlerimiz doğduğunda havalar soğuktu ama çok küçük oldukları için soğuktan korumak kolaydı battaniyler tulumlar vs..:ecrin_bebek:
ama artık hareketlendiler kimisi yuvarlanıyo kimisi emekliyo ve buldukları herşeyi ağızına götürüyolar..:emir_bebek:
kızım uyurken üzerine hacdan gelen kendindne işlemeli tülbent örtüyorum ama uyanır uyanmaz hemen ağzına götürüyo çoraplarını çıkarıyo beşikte fır dönüyo..peki kışın ne yapıcaz?CADIARZU
ayaklarında çorap durmuyo ee yorgan battaniye gibi şeyleri üzerine örttüğümde altına girip oyun oynuyo ama ya nefes alamazsa altında :1shok:
bu konuda bi fikriniz varmı kışa hazırlık yaptınızmı?
kalın pijamalar çoraplar tulumlar badiler.....

ben uyku tulumu düşünüyorum en azından gece yatarken korumuş olurum.çünkü bizimkide üzerini asla örttürmüyor.

Oğlum geçen kış doğmuştu 3 aydan sonra hep kilotlu çorapla uyuttum üzerinede iki kat giydirdim öyle uyudu çünkü üstünde örtü bırakmıyor.
Kışın kilotlu çorap içinde uzun kollu çıtçıtlı badi korur onu aynı odadaysanız sık sık uyanır örtersiniz üzerini. uyku tulumunda her bebek yatmıyor

bende uyku tulumu giydiriyorum
kastamınuda geceleri çok serin biz bile yorgansız yatamıyruz
onedenle ben oğluma geceleri uyku tulumu giydiriyorum çokta rahat ediyor
sıcacıkta uyuyor

bende uyku tulumu alıcam benim evim sobalı geçen kız park yatağı salona aldık
sobanın yanında sıcaktı ama bu kış yatak odamda da kalıcam oyüzden uyku tulumu düşünüyorum
hep yüzlerine kapama riskide yok zaten gündüzleri haraketli olacakları için pek üşümezler
bence ama yataken uyku tulumu şart

ewet sevgicim hakketen çok iyi oluyor hiç üstünü örtmüyorum sıcacık ellri falan
ama benim evim kaloriferli kışın kullanamam
kış içinde havlu uyku tulumu almıştım onu kullanıcam

benim evim hatta burası çok soğuk olmuyor ama yinede kış sonuçta ne kadar soğuk olmasada oluyor.benim oğlan üstünü kesinlikle örttürmüyor.kışlık tulumlar aldım,üstlerinede eşofman giydirip öle yatırmayı düşünüyorum.evin içinde bi şekilde korurumda dışarda neler yapıcaz o daha önemli.şimdi bebeklerimizi hemen hemen hergün dışarı çıkarıyoruz.kış gelince evemi kapanıcaz :KK43: eminim bebeklerimizde evde durmak istemeyecek.çok dikkat etmemiz gerekiyor.çokta sıcağa alıştırmakta ii değil.ufacık bi soğukta bile hasta olmaları çok yüksek.

benim oğlanda üstüne hiç birşey örttürmüyor ne yapıcam ya şu uyku tulumu nasıl birşey kızlar ya bendemi kışın ondan alsamCADIARZU

gerçi kışlık mont hediye geldi kızıma bitanesi büyük iki yaşında anca giyer ama
kadife kırmızı var bitane çok güzel tam küçük hanım olur onu giyince
ama yinede istiyorum bunlardan hertarafı kapanıyor soğuktan güzel korur
istanbulun havasına güven olmuyor

asiyecim ben böyle bişey düşünüyorum
Kiraz Bebe
birde böylesi var ama kardelen çok haraketli uyuyor rahat edemez bunun içinde
Kiraz Bebe

İlk modelden yeğenim için kullanıyor ablam tavsiye ederim bende öyle birşey alıcam ama alırken DİKKAT edin içi ELYAF Olanlar var onlardan almayın PAMUK olanlarından bulmaya çalışın kızlar .

bizim ev kışın cayır cayır yanıyo. gece sıcak olur heralde. şu resimdeki montlar çok hoşuma gitti. dışarı çıkarken ole bişiy alırım belki

[Bben büyük oğlumu uyku tulumuyla büyütüüm tulumları duruyo yaş yaş bunada bakıcam akşamları bizim kombi pek devreye girmez serin oluyo tulumunu giydirip yatırırım büyük kolaylık valla 7 yaşı bile var bende atletin üzerine giydirip yallah yatağa[/B]

bencede uyku tulumu düsünün kizlar ben büyük ogluma ve bebise hep tulum kullandim bi elbise seklinde olanlar var cok daha rahat digerlerinden ...... bebek dönsede üstünü acamaz ....üstünü örtüyle uykusunda örtüpde bogulma tehlikesi geciremez Allah korusun kullanmayin örtü falan kizlar yaa

X