P pinhanlal Nirvana Kayıtlı Üye 25 Eylül 2008 27 3 611 20 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi pinhanlal #1 Arkadaşlar kış boyu expigment, acnelyse ve uriage serum ile hafiflettiğim lekeleri güneşten korumak için en iyi marka hangisi sizce? Ben yaz kış SPFli koruyucu kullanıyoum ancak yazları gerçekten lekeye yönelik çok yüksek korumaya ihtiyaç var... araştırmalarım sonunda bulduğum leke karşıtı güneş kremleri şöyle: Ducray melascreen 50+ RoC Soleil-Protect Fluide Anti-Taches Brunes Unificateur 50+ Bioderma Photoderm Spot SPF 50+ solante pigmenta 50+ Vichy Ideal Soleil Anti Dark Spots Spf50+ http://www.dermokozmetika.com.tr/vichy-ideal-soleil-anti-dark-spots-spf50-50ml Ben şu an Roc kullanıyorum ancak ciltte yanma hisi yaratıyor o açıdan memnun eğilim. Bunları kullananlardan fikir paylaşımı rica ediyorum... teşekkürler şimdiden...
Arkadaşlar kış boyu expigment, acnelyse ve uriage serum ile hafiflettiğim lekeleri güneşten korumak için en iyi marka hangisi sizce? Ben yaz kış SPFli koruyucu kullanıyoum ancak yazları gerçekten lekeye yönelik çok yüksek korumaya ihtiyaç var... araştırmalarım sonunda bulduğum leke karşıtı güneş kremleri şöyle: Ducray melascreen 50+ RoC Soleil-Protect Fluide Anti-Taches Brunes Unificateur 50+ Bioderma Photoderm Spot SPF 50+ solante pigmenta 50+ Vichy Ideal Soleil Anti Dark Spots Spf50+ http://www.dermokozmetika.com.tr/vichy-ideal-soleil-anti-dark-spots-spf50-50ml Ben şu an Roc kullanıyorum ancak ciltte yanma hisi yaratıyor o açıdan memnun eğilim. Bunları kullananlardan fikir paylaşımı rica ediyorum... teşekkürler şimdiden...
hiram2015 ❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 25 Şubat 2015 2.393 1.396 63 20 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi pinhanlal #2 cnm ben solanteyi kullandım çok ii alıcamda pahalı geldi bir kere almıştım bir sene kullandım kullanışıda rahatt
cnm ben solanteyi kullandım çok ii alıcamda pahalı geldi bir kere almıştım bir sene kullandım kullanışıda rahatt
isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. Kuzey Ege Yönetici Super Moderator Anneler Kulübü Yemek Yarışması 6 Mart 2012 17.739 28.026 798 49 20 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi pinhanlal #3 Bioderma Photoderm Spot SPF 50+ kullanıyorum oldukçada memnunum.Hem var olanı azalttığı,hem iyi koruduğu hemde yağlı durmadığı için... Hatta geçen yıl açmıştım konusunu https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bioderma-photoderm-spot-spf-50.933932/
Bioderma Photoderm Spot SPF 50+ kullanıyorum oldukçada memnunum.Hem var olanı azalttığı,hem iyi koruduğu hemde yağlı durmadığı için... Hatta geçen yıl açmıştım konusunu https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bioderma-photoderm-spot-spf-50.933932/
fozeksis Guru Kayıtlı Üye 5 Haziran 2007 38 11 288 49 izmir 21 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi pinhanlal #4 pinhanlal .!.: Arkadaşlar kış boyu expigment, acnelyse ve uriage serum ile hafiflettiğim lekeleri güneşten korumak için en iyi marka hangisi sizce? Ben yaz kış SPFli koruyucu kullanıyoum ancak yazları gerçekten lekeye yönelik çok yüksek korumaya ihtiyaç var... araştırmalarım sonunda bulduğum leke karşıtı güneş kremleri şöyle: Ducray melascreen 50+ RoC Soleil-Protect Fluide Anti-Taches Brunes Unificateur 50+ Bioderma Photoderm Spot SPF 50+ solante pigmenta 50+ Vichy Ideal Soleil Anti Dark Spots Spf50+ Ben şu an Roc kullanıyorum ancak ciltte yanma hisi yaratıyor o açıdan memnun eğilim. Bunları kullananlardan fikir paylaşımı rica ediyorum... teşekkürler şimdiden... Genişletmek için tıkla... LR markasını bir araştırsana.. belki de istediğin oyle bişeydir..
pinhanlal .!.: Arkadaşlar kış boyu expigment, acnelyse ve uriage serum ile hafiflettiğim lekeleri güneşten korumak için en iyi marka hangisi sizce? Ben yaz kış SPFli koruyucu kullanıyoum ancak yazları gerçekten lekeye yönelik çok yüksek korumaya ihtiyaç var... araştırmalarım sonunda bulduğum leke karşıtı güneş kremleri şöyle: Ducray melascreen 50+ RoC Soleil-Protect Fluide Anti-Taches Brunes Unificateur 50+ Bioderma Photoderm Spot SPF 50+ solante pigmenta 50+ Vichy Ideal Soleil Anti Dark Spots Spf50+ Ben şu an Roc kullanıyorum ancak ciltte yanma hisi yaratıyor o açıdan memnun eğilim. Bunları kullananlardan fikir paylaşımı rica ediyorum... teşekkürler şimdiden... Genişletmek için tıkla... LR markasını bir araştırsana.. belki de istediğin oyle bişeydir..