kışın dügün ?

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
24
108
kızlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kışın evlenecek olanlar var mı???
ya da evlenenler???
yaza göre kış daha mı kötü yaaa
fikirlerinizi alabilir miyim ???

merhaba bende kışın düşünüyorum ama yaza göre fiyatla dahadüşük oluyor cnm onu biliyorum

tabiki yazin daha güzel olur kisin da ayri bir güzelligi var:
düsünsene bembeyaz karlar icinde bembeyaz bir gelin :) bence güzel olur harika resimler cekilebilirsin

maddi yönden avantajlı olur

ama dezavantajlarıda var... dış çekim için hava meselesi... hava kötü olursa rüzgarda yagmurda camurda gelinligin sacın basın nasıl olur bilemem

mesela ben cok usuyen biriyim o yuzden gelinlikle donar hasta olurmusum gibi gelir... ama yapıcak bişey yoksa olmıcak bişe degil kışın evlenen bircok insan var

sana onlar daha iyi anlatır avantaj ve dezavantajlarını

mutluluklar dilerim

[SUB][/SUB]
e yani yağmur çamur rahat olmaz bnce..hem en gzl zmnlarnzda şöle rahat rahat gezemzsnz..bn haziranda evlenmeme rağmen gelinliğimin altı leş gibi olmştu nikah dış mekandaydı..ne biliim düğün diyince bna hep bahar ve yaz ayları cazip geliyo..diğer aylar içimi kararttığı için

evet tabi yazın daha güzel..zaten alışılmıs olan hep yazdır..
ama kışında bi güzelligi yok mu acaba yaaa:26::26:

benımde nısanım 17 aralıkta canım ınan bende nasıl olucak cok merak edıyorum. hanı karlar erımeye baslayınca camur gıbı oluyo ya ıste öle bısıle karsılasmaktan cok korkuyorum. ıns sorunsuz atlatırım

inşallah canımmm..inşallah cok cok güzel gecer nişanın ..

kızlar avantajı da yok muu ??? kışın ??
mesela balayıda gayet güzel gecmez mi kışın

ben kışın evlendım şubatta hemi de:) yanı benım ıcın kış olmus yaz olmus gunun tarıhın hıcbır önemı yoktu bıran önce evlenmek ıstıyordum artık...bızım oralşar yazın asıır sıcak oldugu ıcın kış daha ii tabı ama genelde ınsanlar yazı tercıh edıyor....bana kalırsa tarıhlerın hıc önemı yok.....

dimi yani
zaten insan cok bekledimi karda yagsa farketmez heralde.. o mutluluk herseyi siler
ben kusursuz güzel olsun istedigim için kışa aklım takıldı:26:

bnde kışın evleniyorum.aslnda bende yazn istemiştim ama olsun yinede mutluyum ^.^
kışı severim..
kar meleği olucam inş.

Benim Düğünüm 11.12.2011 canım ben mutluyum önemli olan sevdiğim insana kavuşmaktır... değilmi =)) hiç umutsuz bakmıyorum o mevsiminde güzel yanları vardır.. sende olumsuz düşünme mutlu ol canım

tesekkürler....

kızlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kışın evlenecek olanlar var mı???
ya da evlenenler???
yaza göre kış daha mı kötü yaaa
fikirlerinizi alabilir miyim ???

Canım 22 OCAK 2012 de evleniyorum inşallah... niyetimiz kasım sonu aralık başıydı 1 ay daha erteledik.. yaz kış sonbahar ilkbahar ne farkedecek anlamıyorum.. kapalı ısıtma sorunu olmayan bir salon,gelinliğin üstüne alınacak kısa beyaz bir kürk herşeyi çözer.. hiç kötü filan diye düşünme bende insanlara söylediğimde aaa kışın mı diye şaşırıyor bunda ne var anlamadım..salona gelecek herkes sanki sokakta dikilecek.. aksine kışın düğün az olduğu için herkes çok daha hevesli eğlenmeye balayı desen uludağ,abant,sapanca,ağva... bir sürü seçenek var... romantik olur... güzel düşün güzel olsun.. takılacak hiç birşey yok bunda emin ol..... tadını çıkar derim ben öyle yapıyorumm

İkiside çok hoş canım arkadaşımmm :) Ama fikrimi sorarsan yaz tabii

20 Kasımda bizim düğünümüzde, ben de hiç takılmıyorum tarihe, kar yağıpta yollar kapanmasın yeter :)
balayı içinde Büyük Abant Otelini ayarladık. Bakalım bir aksilik çıkmaz umarım, tek sıkıntı kına benim için, ev küçük gelir kına için, hava soğuk olur büyük ihtimalle bahçe için. biz de sanırım mahalledeki eski boş bir kahvede yapıcaz. o biraz canımı sıkıyo, çok avam :

yaa öle :) aslında kıs daha hoş ..romantik oluyo ama soguk ..dügüne gelenler için yani sorun :) yoksa diger hersey güzel ..yeri geldiginde üşümek bile güzel oluyor yaa yanında sarılacagın sevdigin varsa
Allah herkese herseyin hayırlısını nasip etsin ...sizede simdiden iyi şanslar düğün için tatlım..BİR YASTIKTA KOCAYIN

:) Allah mutlu etsin canım .. sende kış gelinisin ha cook güzellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…