- 20 Ağustos 2013
- 82
- 56
-
- Konu Sahibi AsudeMeryem
Aminnn inşallah. Yorum icin tesekkurlerHa birde tulum bir kaç tane patiksiz pantolonlu kıyafetler al çünkü bebekler çok çabuk büyüyor patikli olunca uzun süre kullanamıyorlar ama patoksizleri taytla corapla idare ediyorsun.eldivenin bol al çorap bol ve esnek rahat ve pamuklu olsun ağız mendili sakin unutma bornoz havlu alma normal bebek havluşu al çok rahat kullanılıyor bebeği usutmeden sarabiliyirsin senin bebeğin kış çocuğu somdikten kiyafet alırsan ince olur bende ekimde yapacağım dogumu bir hastane çıkışı 3 tane de 5 li tulum aldım dediğim gibi abimizin de var hava sogudukca alacagim güzel kizima cicileri. ama bebeklerin üzerleri çabuk kirleniyor kusuyorlar kakalari çıkıyor emerken çok terliyor onun için bol bol al kiyafetlerini şimdiden hayırlı olsun sağlıkla kucağına aliriz inşallah
Paylaşımınız icin teşekkürler ☺ ben de 0~3 aylik ve 3~6 aylik zibin setleri, citcitli body ve tulumlar aldim. Daha var ama netten indirumleri ve cicileri gorunce dayanamadim Cok kalin degiller tabi, ust uste giydiririm diye dusundum. Simdilik ara verdim alışverişe. Kış sezonunu bekliyorum. Ekimde falan eksik olan yun battaniye, kalin yelek, tayt falan bskacagim. Penye battaniye, kundak battaniye falan da aldim netten. Gayet uygun ve kaliteli geldi. İnşallah sag salim kavusuruz yavrularimiza 6 yildir bekliyoruz, zamsn gecmiyor...Ben 1 tane kalın peluş, 1 tane az ince yine peluş, 1 tanede triko ama içinde biraz elyaf var, 2 de penye battaniye aldım. Annemde 2 tane triko aldı. Bunlar battaniyeler.
1 takim 10lu hastane çıkışı, 1 takımda 5 hastane çıkışı
0-3 ay 6 takım ayagi patikli alt üst takim
0-3 ay 4 tane tulum,
3-6 ay 4 tulum daha
Ağız ve ter mendili 12li
Çorap, eldiven, şapka
Kalın ceket falan daha alması onlara bakıyorum bende simdi
Çok tatliymis saglikla güzel günlerde kullanın insallah, bide ben renklerini 2. kız olur umuduyla krem, açık yeşil gibi tonlarda aldimBu da cok begenerek aldigim kundak battaniye ❤
Teşekkür ederim :) ben de ilk once yesil,sari, kirmizi falan almistim 2.olursa diye. Sonra dayanamayip pembis de aldim kizim olacak diyeÇok tatliymis saglikla güzel günlerde kullanın insallah, bide ben renklerini 2. kız olur umuduyla krem, açık yeşil gibi tonlarda aldim