Bebek Beslenmesi kışın bebeğinizin ayağına nasıl patik alıyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
643
İstanbul
kızlar birbuçuk yaşında oğlum evimiz baya soğuk oluyor.şu ev ayakkabılarına alayım diyorum altları ayakkabı gibi. evde ayakkabı giydirmeyi önermiyor doktorlar. normal patiklerlede kayıyor çok. altı kaydırmaz bir patik buldum onuda bir ay olmadan parmak kısımları yırtılıyor hemen. kaydırmaz özelliğide hemen gidiyor.bu kaçıncı patiği. bebek mağazalarında falan başka bulamadım. siz ne giydiriyorsunuz?

Çarık (tam adını bilmiyorum, hani altı kaydırmaz üstü çorap gibi olanlar. İnşallah anlatabilmişimdir a101 e gelmişti hatta ordan aldım) giydriyorum

ben de aynı dertten muzdaribim.yalnız o çarıkları da giydiremiyorum ben çünkü yürürken ayağından çıkıyor ve sürüklüyor arkasında resmen,sonra da takılıp düşüyor.
şu an için çift kat çorap giydiriyorum.ev ayakkabısı bulamadım istediğim gibi,terletiyor ayaklarını ve evde ayakkabı gerçekten gereksiz,rahat etmelerine imkan yok.

çarık bende giydiremiyorum, makinada yıkanır diyor yıkayıncada çorap kısmıyla deri kısmı ayrılıyor. ayrıca alt tabanı hep açık renk olduğu için çok kirleniyor hergün yıkamak gerekiyor. yıkayıncada malum.aldım bikaç tane ama hiç kullanamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…