• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kisilik bozuklugum var bence evet!

overdose49

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
65
1
0
Muş
29 yasindayim, ogretmenim, 1senelik evliyim.hayatim standart mutlu bi yasantim var ama hep biseyleri yanlis yapiyorum.normal bi insan gibi goremiyorunm hic kendimi.hep digerlerinden farkli, enteresan davranislari olan biri gibi..bu kendimi digerlerinden ustun gorme deil, daha baska bisey. Yani bi durum karsisinda herkes nasil davranirsa yani dogru davranis bicimi neyse ben onun tam tersi veya baska turlusu davranislar sergiliyorum.bunu nerden mi biliyorum..kendimi cok gozlemliyorum hep kendimi elestiryorum.bi yerde kurdugum tek bi cumleyi bile gunlerce dusundugum oluyo.niye oyle dedim niye oyle yaptim nekadar aptalimmmmm vs..bazen insanlarin iliskilerine dahil oluyorum hep istemeden.iki kisinin arasinda kalip -sirf iyi niyetten- kotu oluyorum arabozucu.oysaki ben yardimci olma amacindayim.sanane be kizim bu onlarin iliskisi arkadsligi diyip kendime okadar kizmama ragmen bu yine tekrarlaniyo..annem babam esim kardeslerimle sorunlarim hep bu yuzden.cok fevri davranip kirabiliyorum.gereksiz yere elestiri yapiyorum.resmen bananen!! Olmadik seye niye burnumu sokuyorum..dayaniksiz sabirsiz aksi lanet biriyim.oysa cok duygusalim cok saplantili seviyorum sevdiklerimi.esimle 7yil birlikteligin sonunda evlendik.beni ben oldugum icin seven cok seven biri.onu da cok incitttim.hala da kiriyorum bazen.suan askerde ve okadar cok pismanligim varki.okadar cok seviyorum ki onuu hergun agliyorum..ben nolucam boyle.anlat anlat bitmez benim bu hallerim..yorum yaparmisiniz, bi psikoljk danisman sart degil mi?

Son düzenleme:
29 yasindayim, ogretmenim, 1senelik evliyim.hayatim standart mutlu bi yasantim var ama hep biseyleri yanlis yapiyorum.normal bi insan gibi goremiyorunm hic kendimi.hep digerlerinden farkli, enteresan davranislari olan biri gibi..bu kendimi digerlerinden ustun gorme deil, daha baska bisey. Yani bi durum karsisinda herkes nasil davranirsa yani dogru davranis bicimi neyse ben onun tam tersi veya baska turlusu davranislar sergiliyorum.bunu nerden mi biliyorum..kendimi cok gozlemliyorum hep kendimi elestiryorum.bi yerde kurdugum tek bi cumleyi bile gunlerce dusundugum oluyo.niye oyle dedim niye oyle yaptim nekadar aptalimmmmm vs..bazen insanlarin iliskilerine dahil oluyorum hep istemeden.iki kisinin arasinda kalip -sirf iyi niyetten- kotu oluyorum arabozucu.oysaki ben yardimci olma amacindayim.sanane be kizim bu onlarin iliskisi arkadsligi diyip kendime okadar kizmama ragmen bu yine tekrarlaniyo..annem babam esim kardeslerimle sorunlarim hep bu yuzden.cok fevri davranip kirabiliyorum.gereksiz yere elestiri yapiyorum.resmen bananen!! Olmadik seye niye burnumu sokuyorum..dayaniksiz sabirsiz aksi lanet biriyim.oysa cok duygusalim cok saplantili seviyorum sevdiklerimi.esimle 7yil birlikteligin sonunda evlendik.beni ben oldugum icin seven cok seven biri.onu da cok incitttim.hala da kiriyorum bazen.suan askerde ve okadar cok pismanligim varki.okadar cok seviyorum ki onuu hergun agliyorum..ben nolucam boyle.anlat anlat bitmez benim bu hallerim..yorum yaparmisiniz, bi psikoljk danisman sart degil mi?

Once bilmelisin ki bu duygulari yasayan tek kisi sen degilsin,benzer durum ve duygulari bircogumuz yasiyoruz.anlattiklarina bakilirsa oncelikle ciddi bir degersizlik ve onaylanma istegin var.ne soylemis ne yapmis olursan ol cok degerli bir insansin ince bunu unutmadan hareket et.kirici davranislarin kizgin tavirlarin ne zaman basladi bilemiyorum ama gecmisten beri onaylanma istegin yuzunden bastirdigin tum duygulari simdi kontrolsuzce disa vuruyor olabilirsin.bu durum genellikle 30lu yaslarin basinda ortaya cikiyor,30 yas sendromu gibi birsey panik olma kisilik bozuklugu gibi gorunmuyor sadece davranis bozuklugu gibi duruyor ki bu evlilik sonrasinda yasadigin farklilasma ile ilgili olabilir,bir psikolog ve psikiyatrla gorusebilirsin daha iyi sonuclar alirsin.ama kendinden korkmamalisin.senin yasadiklaein inan bu sitedeki bir cok kadinin yasadigina benzer seyler.

Bu herkesin zaman zaman karsilasacagi bir durum diye dusunuyorum.Kendinizi bu sekilde kabul etmelisiniz eger gercekten davranislarinizdan rahatsizlik duyuyorsaniz degistirme calisin bu hemen olmaz ama zamanla eger sizi mutlu edecekse yapin...Yardimda alabilirsiniz...

Bunlar bana da oluyor. Herkes ne düşünürse tam tersini düşünüyorum. Fikirlerim farklı. Ama ben kendimi kişilik bozukluğu olarak değil de ayrıcalık olarak görüyorum. Herkes gibi olmak iyi değildir. İstemeden ben de kırıyorum neden böyle yaptım diye takıyorum kafaya. Hemen hemen aynı şeyler. Ama bir başkası olmaktansa kendin olup kendinle barışık olmak daha iyi. Emin ol. Ama bu kadar çok kafaya takıyorsan yardım alabilirsin. Herşey üstüste gelmiş biraz da ondan bu kadar takılıp büyütüyor da olabilirsin. Dönem dönem olabilecek şeyler

Back
X