Kişilik bozukluğu

Angelaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
28
8
1
22
Arakadaşlar şimdi size bisey sorucam ama ciddi cevap verebilecekler ya da anlayabilenler cevaplarsa sevinirim.
Benim 2 yıllık sevgilim var ve ilişkimiz çok güzel gidiyor bana davranışları çok iyi ama küçüklüğümden gelen bir travma var ki ben bu kadar sevilmeye gelemiyorum çok canım acıyor. Onu seviyorum ama bana bu kadar iyi davranmasına katlanamıyorum hayatım boyunca hep istediğim erkek sanırım beni sevmeyen insan istemişim ya da sevgi duygusu bilmediğimden mı kaynaklanıyor bilmiyorum kafam çok karışık lütfen yardımcı olun

Fazla şımarmışsınız bu sevgiden gibi. Karşınızdaki kişinin gözleri açılırsa o zaman görürsünüz travmayı buna dayanarak sevgilinize de kötü davranıyorsanız vay halinize. Lütfen herkesin belirli travmaları vs var ama size değer verenlerin kıymetini bilmiyorsanız etrafınızda kimse kalmaz. Bu travma veya sevilmeyi bilmeme değil. Siz sevene de fırsat vermiyorsunuz ki

Çok haklısınız ama isteyerek yapmıyorum ki biraz bende mozoşistlik olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum çünkü onun bir sucu olmadığı kadar benimde de yok buna inanıyorum onu da çok seviyorum.

Daha da çok sevilmeyi tatmaya ve sevgisizlik hissini unutmaya ihtiyacınız var bence, sevgiye alıştıkça sevilmeme hissinin ne kadar kötü olduğunu anlayacaksınızdır zamanla.

Çok haklısınız ama isteyerek yapmıyorum ki biraz bende mozoşistlik olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum çünkü onun bir sucu olmadığı kadar benimde de yok buna inanıyorum onu da çok seviyorum.
Tedavi olun ya da tedavi edin kendinizi. Kimse sizi çekmek zorunda değil. Sonunda karşınızdaki bıkar o zaman iş işten geçer

Tedavi olun ya da tedavi edin kendinizi. Kimse sizi çekmek zorunda değil. Sonunda karşınızdaki bıkar o zaman iş işten geçer
Ve kendinin farkında olmakla da bir adım atmışsın. Kendini törpüleyebilirsin. Ve konu yanlış yere açılmış Bir Derdim Var a açarsan daha fazla öneri gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…