Kısacık tüylere bile çözüm braun sılk epıl 7

canım jileti illa kendi içinden çıkan jelle kullanman gerekmiyor.Ben banyodayken süngeri sabunla köpürtüp bacaklarıma sürüyorum ve o şekilde alıyorum.Bu arada evet zamanla jilet körleşiyor.Ama braun bayilerinde satılıyor jiletleri.Kullanım kılavuzunda 12 kullanımdan sonra değiştirin diyor ancak bence 12 kullanım dayanmaz

Paket içinde jiletsiz bir başlığı daha var canım.İster jiletliyi kullanıyosun ister jiletsizi.Zaten bikini bölgesi ve koltuk altı içinde ayrı jiletsiz bir başka başlığı daha var.

Canım dediğin gibi çeşit çeşit silk epil 7 var.Ama çift başlık sistemi olan tek bir tane.Onun için çift başlıklı demen yeter.Özge Ulusoyun kullandığı bu çift başlıklı olan işte.Jilet kısmından hiç korkma.Almadan önce bende jilet olayından dolayı baya bir düşünmüştüm.Katiyen jilet gibi çıkartmıyor.Aslında sen o jiletin bacaklarına değdiğini hissetmiyosun bile.ve batıkları çok güzel azaltıyor.

Ne kadar güzel alsada kırmasada bu çift başlıklı yine de ağda kadar pürüzsüz olmuyor tam anlamıyla.ama benim senin dediğin gibi dokundugumda elime gelen birşey olmuyor.Acaba alırken kırıyomusun yada kıl köklerin mi sert acaba

Bilemiyorum ki. Başlarken 4 hafta kullanın diyor. Her hafta. Alışması içinmiş. Öyle bi şey yapmadım. Diğer arkadaşda köpürtme yada jel diye sormuş. Hayır öyle yapmadım. Direk aldım temizleme mendiliyle silip nemlendiriyorum. Daha duşta almadım. Daha 2 gün önce aldım ve şimdi tek tük çıkmaya başladı. Sinirlerim bozuldu. 4 Hafta dedikleri gibi yapıcam terkar böyle olursa ağdaya dönücem

kullandın demek ben aldım ama işte bu tür sorunlardan kullanamadım bi türlü yani kafam karışık bu jilet işi jeli ben sordum evt uzmanlar öneriyorlar onla yap şimdi yapan uygulayan biri olarak fazla acıyor mu jiletle nasıl yaptın özellikle bilek bölgesini dizkapağını fln nasıl bişey memnun musun şimdilik açıkla biraz puff

canım jileti normal jilet gibi düşünme.yani bildiğimiz jilet gibi değil.ben açıkçası onun bacağıma değdiğini bile hissetmiyorum.Benim ilk başta minik kanamalarım oldu ama baktım ki onlar batıklarımın olduğu yerlerdi.İkincisinde de bir daha olmadı.hiç korkmadan kullan bir an önce

Fazla acımıyor. Benim tenim çok hassastır. Ona rağmen ne kanama ne başka bi'şey oldu. Dogal olarak kızarıklık oldu o temizleme mendiliyle sildim hemen geçiyor zaten. İlk aldıgında çok az acı hissedebilirsin hemen alışıveriyorsun. İlk denememde çok az acıdı o da gıdıklama arasında bi'şeydi.Sonra alıştım rahatlıkla yapabiliyorum. Diz kapagın normalden biraz daha acıyor fakat dedigim gibi alışıyorsun.Benim hemen çıkıyor. Bunun sebebide ilk kez epilatör kullanıyorum ve daha öncesinde sürekli jilet yaptım. Bu yüzden kıllarım sertleşti ve daha tenim alışmadı epilatöre. Ama herkes iyi,güzel diyor. Gerçekten iyi. Işıgı falan işe yarıyor yani

öyle de o jiletin daha fazla çıkarmasından da korkuyorum biraz bir de ilk kez epilatör kullanıcam jileti kesebilir

öyle de o jiletin daha fazla çıkarmasından da korkuyorum biraz bir de ilk kez epilatör kullanıcam jileti kesebilir

canım jiletin bacağına değdiğini hissetmiyorsun bile.kesmen çok zor bence.hem zaten paketin içinde jiletsiz başılığı da var.ilk defa kullanıyosan bir süre onu kullanıp alışıp sonra jiletli başlığına geçiş yaparsın.Bende şuana kadar daha fazla çıkma gibi sorun olmadı.

mrb kızlar bende yeni epilatör almak istioyrum silk epil 5 vardı bende açıkcası pek memnun deildim zaten ağda kullanıyordum şimdide silk epil 7 alıcam ama bu çift başlıklı olanı jiletten dolayı istemiyorum hemde fiyatıda fazla geldi bana ben 7380 alıcam galiba ama kullanan varmı memnun musunuz

geçenlerde sipariş verdim çokda uygun fiyata. çok merak ediyorum bu ürünü geldiğinde bakalım nasıl olacak:)

buraya mesaj yazdığımı unutmuşum iyi mi:)

ben de aldım silk epil 7
suda kullanılıyo diye batık yapmıyor dedi bi arkadaşım
ona istinaden aldım
ve cidden batık yapmıyor
çok memnunum

lazer işi yattı gibi
şu an kıbrıstayım
2 yıl burda kalcam

burda çok pahalı o tür şeyler

memnun kalmana sevindim canım.bende artık iyice alıştım.duruma göre jiletli jiletsiz kullanıp çıkıyorum hemen.doğru bir tercih yapmışız

memnun kalmana sevindim canım.bende artık iyice alıştım.duruma göre jiletli jiletsiz kullanıp çıkıyorum hemen.doğru bir tercih yapmışız

bence de
suyun altında şipşak alınıyo hemen
aldıkça da acısına alışılıyo
ben artık gıdıklanıyo gibi oluyorum

cilt kuru olmadığı için kırılmıyo da

iyi ki almışım diyorum

ama bikini bölgesinde kullanmadım ben hiç
yemiyo oraya

sen hiç denedin mi bikini bölgesine ?

yok canım denemedim.ama eskiden bikini bölgesinide alırdım ben sılk epıl ile.onun için şimdi bununla da denesem çok acıcağını sanmıyorum.ama uzun zamandır ağdaya alıştıgım için bir daha değdirmeyim makina diyorum.

anladım canım sağol

pekiii her bölgeyi alabiliomusn bu aletle :) birde canın yanmıormuu ben arkdşm bi maknsyla almştm ağdanın acısına kurban oluuyum dediimmm felaket acıdıı vede geç çıkardı ewet amaa okdr tüğ gbi azaln tüğlerimi tekrar kapkara kapkalın çkrdı

Sadece şarjlı mı kullanılıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…