Merhaba arkadaşlar.Tüm bayanlar gibi bende tüyleriyle başı dertte olan biriyim.Benim asıl sorunum çok hızlı uzamaları.Çalışan biri olarak da yaz geldimi en sıkıntılı dönem de başlamış oluyor benim için.Ben yıllardır sılk epıl kullanırım.Eskiside braundu.Çok fazla batık sorunu yaşamadım.Hatta sılk epıl kullanmama ragmen k.altı tuylerım epey azaldı.Bir süredir braun sılk epıl 7' yi kullanıyorum.Çift başlıklı sistem denileni.Gerçekten çok başarılı bir ürün.İnanamadım kısacık tüyleri bile alıyor.Reklamlarında söylendiği gibi yavaş yavaş batıkları azaltıyor.Aslında kullanmadan önce çok tereddüt ettim.Çünkü çift başlıklıda jilet gibi kendinden bi aparatı var.Bu jiletin tüylerimi güçlendirceğini daha sert ve çabuk çıkartabilcegını düşündüm.Ama nasıl birşeyse hiç öyle olmadı.Onuns sayesinde batıklar gidiyor makina yeni batık yapmıyor ve kısacık tüyleri bile alıyor.Ve şuan makinadan iki gün sonra çıkan tülerim 5 gün geçmesine rağmen hala ortalıkta yoklar.Herkese şiddetle tavisye ediyorum.Ben iyiki almışım diyorum.