• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısacık tüylere bile çözüm braun sılk epıl 7

tosspaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
362
0
46
Ankara
Merhaba arkadaşlar.Tüm bayanlar gibi bende tüyleriyle başı dertte olan biriyim.Benim asıl sorunum çok hızlı uzamaları.Çalışan biri olarak da yaz geldimi en sıkıntılı dönem de başlamış oluyor benim için.Ben yıllardır sılk epıl kullanırım.Eskiside braundu.Çok fazla batık sorunu yaşamadım.Hatta sılk epıl kullanmama ragmen k.altı tuylerım epey azaldı.Bir süredir braun sılk epıl 7' yi kullanıyorum.Çift başlıklı sistem denileni.Gerçekten çok başarılı bir ürün.İnanamadım kısacık tüyleri bile alıyor.Reklamlarında söylendiği gibi yavaş yavaş batıkları azaltıyor.Aslında kullanmadan önce çok tereddüt ettim.Çünkü çift başlıklıda jilet gibi kendinden bi aparatı var.Bu jiletin tüylerimi güçlendirceğini daha sert ve çabuk çıkartabilcegını düşündüm.Ama nasıl birşeyse hiç öyle olmadı.Onuns sayesinde batıklar gidiyor makina yeni batık yapmıyor ve kısacık tüyleri bile alıyor.Ve şuan makinadan iki gün sonra çıkan tülerim 5 gün geçmesine rağmen hala ortalıkta yoklar.Herkese şiddetle tavisye ediyorum.Ben iyiki almışım diyorum.:46:

Batıklar gidiyo demişsin muhteşem bişey buu! Benimde epilatöre ihtiyacım vardı sanırım kararım braun olacak:))

bende braun kullanıyorum sir ağda ile alıyorum fakat yaz aylarında arada bi epilatör kullanmak gerekiyo benimki silk epil 7 değil kendiminkinden hiç memnun değilim çoğunu kırıyo jilet gibi iki gün sonra yine çıkıyo iyi bi epilatöre ihtiyacım var silk epil 7 iyi demek ???

bende braun kullanıyorum sir ağda ile alıyorum fakat yaz aylarında arada bi epilatör kullanmak gerekiyo benimki silk epil 7 değil kendiminkinden hiç memnun değilim çoğunu kırıyo jilet gibi iki gün sonra yine çıkıyo iyi bi epilatöre ihtiyacım var silk epil 7 iyi demek ???

Aynen benimde eskiden dediğinz gibi jilet gibi iki gün sonra çıkıyordu.Fakat bunda öyle değil.Kullanım kılavuzunda ilk başlarda haftada bir defa alın daha sonralarda ise daha geç çıkıcağını belırtıyor.ben suanda bile 1 hafta falan götürüyorum.inşallah boyle giderse daha da yavas cıkmaya başlıcaklar :)

kızlar bende epilatör almak istiyorum. gerçekten memnun musunuz? ve ne kadar fiyata aldınız?

ben de silk epil almıştım yıllar önce ama bende çok batık yaptı o yüzden kullanmadım bi daha.

ağdaya gidiyorum sürekli..

bu sene de lazere gidicem..

ben de silk epil almıştım yıllar önce ama bende çok batık yaptı o yüzden kullanmadım bi daha.

ağdaya gidiyorum sürekli..

bu sene de lazere gidicem..

ben de bu ürünü kullanana kadar her sılk epilin kırık yapıcagına inanıyordum.Fakat gerçekten durum farklıymış.Resmen batıklarımı azaltıyor.Çünkü ikinci başlığı dedikleri gibi pürüzsüzleştiriyor.
ve bir de lazer deneyimi olan biri olarak kesinlikle iğneliye gitmeni öneririm diğerleri malesef kesin çözüm değil.Hem parana hem zamanına yazık ben pişmanım şimdi.:5:

kızlar bende braun silk epil 7 7681 var ve icdden çok memnun kaldım banyoda yapıyorum suyun altında daha az acıyo ve kısacık tüyleri alıyor ve tam kökten yani bakıyosun dışarda kısacık temizlerken bakıyosun uzun tavsiye ederim kesinliklee

kızlar bende braun silk epil 7 7681 var ve icdden çok memnun kaldım banyoda yapıyorum suyun altında daha az acıyo ve kısacık tüyleri alıyor ve tam kökten yani bakıyosun dışarda kısacık temizlerken bakıyosun uzun tavsiye ederim kesinliklee

Suyun altında yapılma olayı harika.Duştayken bitiveriyor herşey :)

tosspaa sana sorum olacak
Merhaba arkadaşlar.Tüm bayanlar gibi bende tüyleriyle başı dertte olan biriyim.Benim asıl sorunum çok hızlı uzamaları.Çalışan biri olarak da yaz geldimi en sıkıntılı dönem de başlamış oluyor benim için.Ben yıllardır sılk epıl kullanırım.Eskiside braundu.Çok fazla batık sorunu yaşamadım.Hatta sılk epıl kullanmama ragmen k.altı tuylerım epey azaldı.Bir süredir braun sılk epıl 7' yi kullanıyorum.Çift başlıklı sistem denileni.Gerçekten çok başarılı bir ürün.İnanamadım kısacık tüyleri bile alıyor.Reklamlarında söylendiği gibi yavaş yavaş batıkları azaltıyor.Aslında kullanmadan önce çok tereddüt ettim.Çünkü çift başlıklıda jilet gibi kendinden bi aparatı var.Bu jiletin tüylerimi güçlendirceğini daha sert ve çabuk çıkartabilcegını düşündüm.Ama nasıl birşeyse hiç öyle olmadı.Onuns sayesinde batıklar gidiyor makina yeni batık yapmıyor ve kısacık tüyleri bile alıyor.Ve şuan makinadan iki gün sonra çıkan tülerim 5 gün geçmesine rağmen hala ortalıkta yoklar.Herkese şiddetle tavisye ediyorum.Ben iyiki almışım diyorum.

tmmm bu güzel ama şunu soracam jilet bıçağı köreliyo mu hiç değiştiniz mi bi de memnun musunuz ben ilk kez epilatör kullanıcam jiletli diye tereddüt ediyoruum

Merhaba arkadaşlar.Tüm bayanlar gibi bende tüyleriyle başı dertte olan biriyim.Benim asıl sorunum çok hızlı uzamaları.Çalışan biri olarak da yaz geldimi en sıkıntılı dönem de başlamış oluyor benim için.Ben yıllardır sılk epıl kullanırım.Eskiside braundu.Çok fazla batık sorunu yaşamadım.Hatta sılk epıl kullanmama ragmen k.altı tuylerım epey azaldı.Bir süredir braun sılk epıl 7' yi kullanıyorum.Çift başlıklı sistem denileni.Gerçekten çok başarılı bir ürün.İnanamadım kısacık tüyleri bile alıyor.Reklamlarında söylendiği gibi yavaş yavaş batıkları azaltıyor.Aslında kullanmadan önce çok tereddüt ettim.Çünkü çift başlıklıda jilet gibi kendinden bi aparatı var.Bu jiletin tüylerimi güçlendirceğini daha sert ve çabuk çıkartabilcegını düşündüm.Ama nasıl birşeyse hiç öyle olmadı.Onuns sayesinde batıklar gidiyor makina yeni batık yapmıyor ve kısacık tüyleri bile alıyor.Ve şuan makinadan iki gün sonra çıkan tülerim 5 gün geçmesine rağmen hala ortalıkta yoklar.Herkese şiddetle tavisye ediyorum.Ben iyiki almışım diyorum.:46:

biraz daha açıklayın lütfen ilk kez kullanıcam

arkadaşlar bende bu 7891 çift etkili epilatörü almak istiyorum.fakat takıldığım konu bu pürüzsüzleştirici aparatı malum jilet.ve eğer ben bundan memnun kalmazsam kullanabileceğim başka normal bir başlığı varmı yoksa illaki bu aparatlamı kullanılması gerekiyor.içeriğinde hızlı epilasyon ataçmanı diye bir zımbırtısı daha var bu normal başlıkmı.

arkadaşlar bende bu 7891 çift etkili epilatörü almak istiyorum.fakat takıldığım konu bu pürüzsüzleştirici aparatı malum jilet.ve eğer ben bundan memnun kalmazsam kullanabileceğim başka normal bir başlığı varmı yoksa illaki bu aparatlamı kullanılması gerekiyor.içeriğinde hızlı epilasyon ataçmanı diye bir zımbırtısı daha var bu normal başlıkmı.

dilek ben aldım jiletlinin yanında sadece daraltıcı başlık var hem bence jiletli olması kötü değil pürüssüz yapıyo e bi de o batıkları önlüyomuş dün aldım ben de

kızlar slm size acil bir sorum olacak ben bu silk epil 7 çift etkiliyi almaya gittim fakat okadar çok silk epil 7 çeşidi varki kafam karıştı almadan çıktım..ben bu çift etkilide jilet olayını görünce tedirgin oldum almadım fakat diğer silk epil 7 çeşitleri var onlardan farkı ne bu çift etkinin hepsinin fiyatı aşağı yukarı aynı kafam çok karıştırıştırdı o jilet kısmı bu normal jilet gibimi acaba kullananlar cevaplarsa sevinirim bende inanılmaz batık sıkıntısı var onun için istiyorum bu makineyi özge ulusoyun reklamını yaptığı acaba hangisi..bütün silk epillerde batık engelleme olayı varmı..

Kızlar şöyle diyim ben de daha yeni 1 ay olmadı braun silk epil 7 alalı. Fakat ilk defa epilasyon yaptıgım için sanırım hızlı çıktı. Sonra tekrardan yaptım uzadıgında. Evet uzun kılları gerçekten çok iyi alıyor ve fazlada acıtmıyor. Işıgı en önemlisi bence. Çünkü gerçekten ışıgı olmadıgında bazı kıllar kalıyor. Yalnız benim şu sorunum var. Yeni konuda açtım zaten bu sorunla ilgili. İyi güzel alıyor hepsini. Fakat elimi gezdirdigimde hala elime kıllar batıyor ve bu durum gerçekten çok sinir bozucu. Tabi kişiden kişiye değişir benim tek sorunum bu yoksa memnunum. Şarjıda gayet iyi yetiyor. Ve kalıyor bile.

Kızlar şöyle diyim ben de daha yeni 1 ay olmadı braun silk epil 7 alalı. Fakat ilk defa epilasyon yaptıgım için sanırım hızlı çıktı. Sonra tekrardan yaptım uzadıgında. Evet uzun kılları gerçekten çok iyi alıyor ve fazlada acıtmıyor. Işıgı en önemlisi bence. Çünkü gerçekten ışıgı olmadıgında bazı kıllar kalıyor. Yalnız benim şu sorunum var. Yeni konuda açtım zaten bu sorunla ilgili. İyi güzel alıyor hepsini. Fakat elimi gezdirdigimde hala elime kıllar batıyor ve bu durum gerçekten çok sinir bozucu. Tabi kişiden kişiye değişir benim tek sorunum bu yoksa memnunum. Şarjıda gayet iyi yetiyor. Ve kalıyor bile.

sana bi sorum var jileti nasıl ve köpükle mi kullanıyosun veya jelle ben aldım ama bilmiyorum jileti körleşiyormuş sanırım diğer silk epil 7 nin başlığını almayı düşünüyorum biraz daha açıklar mısın kullanmış biri olarak aldım ama kullanmadım daha

Back