Saç Kesim Şekilleri Kisacik sac

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

arpa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
357
5
46
İstanbul
Arkadaslar ben saclarimi kisacik kestiricem.. Model bulamiyorum.. Bana ornek fotograflar yollayabilir misiniz vaktiniz olursa.. Gorup begendiginiz birseyler varsa? Kisacik ama erkek gibi.

canımm bence önce istersen bi resmini koy bakalım sana nasıl bir model gider diye tartışalım birde nden bu kadar çok kısa istiyorsun yani erkek saçı gibi demişsin yoksa biri bişey mi dedi de yaopacaksın öyle merak ettim valla

yoo canim, ben yillardir kisa sac kullaniyorum. Buara birazcik uzadi. uzun zamandir biraktim kestirmedim, ilgilenmedim. degisik bir sekil arayisindayim. onun icin.

bu usttekilerde en alttan sagdan 2. yi begendim mesela.. benim de cok tatli buldugum kiza da cok yakistirdigim bi kisa sac kullanimi

canim.. cok karizmatik duruyor ama cok iddali.. daha hanim hanimcik bisey bakiyorum. Cesaretim yoook

Sanirim yarin kestiricem saclarimi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…