• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kısa tüy sorunu

zynpahsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
206
0
26
Bilecik
kızlar ben 6 yıldır sir ağda yapıyorum ağdadan 2 gün sonra gözle görülür derecede kısa tüyler çıkıyor makineyle almaya çalışıyorum cilt tahriş oluyor kolsuz giymek işkence benim için.bazen iyice uzatıyorum hepsi çıksın kısa tüyler hemen çıkmasın diye yine aynı,ne kıllı insanım kimisi sürekli şortla askılı bluzle geziyor pırıl pırıl nasıl hep böyle kalabiliyorlar anlamıyorum siz bu kısa tüy işini nasıl hallediyorsunuz ben birşeyi yanlış yapıyor olmalıyım

demek ki tüyler kökünden alınamıyor ve kırılıyor. ağdacınızı yada kendiniz alıyorsanız bir başkasına aldırmayı denediniz mi? ben sir yaptırıyorum 15 gün sonra elime pürüzlük gelemeye başlıyor

değişk kaç yere yaptırdığımı ben bile hatırlamıyorum her seferinde durum aynı çok rahatsız edici bir durum bacaklarda daha geç çıkıyor özellikle koltukaltımda var bu sorun

aynı sorun bende de var :(
Ama ben kendim yapıyorum ağdamı. Gayet iyi yaptığıma eminim ama neden oluyor bende bi anlam veremedim off off

var bişey bende çözemedim bende kendim yapıyorum ağda makinem var ama koltuk altı için ben beceremiyorum heralde deyip kuaföre gittim kaç kez yok yine aynı

demkki çoğu kişide aynı problem var ama bi çözümü vardır sürekli mini etekli askılı gezen kızlaar nasıl başediyor asıl onlar versin bi tüyo

Back