Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar benim tırnaklarım şuan çok kısa ve hemen onları uzatmak istiyorum en kısa sürede doğal yollarla nasıl uzatabilirim bi önerisi olan varsa yazabilr mi ?
Arkadaslar. 20 yasindayim ve kendimi bildim bileli tirnaklarimi, kenarindaki etleri vs. Hep kemiriyorum. Artik her gece aglamaya basladim. O kadar igrenc birsey ki. Otobuste bi yerden tutunurken tirnaklarimi saklamak icin kirk takla atiyorum. Bi yuzuk denemek istedigimde cevremdekilere gosteremiyorum, kendimden tiksiniyorum resmen. Ama benimki oyle boyle degil. Yani tirnagim yok gibi birsey.. dibine kadar keniriyorum. Basparmaklarim haric hepsi 1 yada 2 mm. Otesi yok. Bu durumdayken cabuk uzamasi icin ne yapabilirim. namaz kiliyorum bu yuzden oje veya takma tirnak kullanamiyorum. hatta takma tirnagi istesem de takamiyorum, cunku onu tutacak kadar trnak yok. Bu kadar kia tirnaklari nasil uzatabilirim. Cok kisa surede azcik uzadigini gorsem, belki motive olup daha istikrarli olabilirim.. ??
Otaci argan el tirnak bakim kullanabilirsin gratis te bulunuyor ben kullandim tırnaklarım cok cabuk uzadi ve kirilmadan güçlü uzadi kesinlikle tavsiye ederim
Otaci argan el tirnak bakim kullanabilirsin gratis te bulunuyor ben kullandim tırnaklarım cok cabuk uzadi ve kirilmadan güçlü uzadi kesinlikle tavsiye ederim