kısa süren normal doğumum:)))

komagene

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
787
60
318
Adana
normal doğum yaptım kızlar hikayemi bnde yazayım;
12 şubat pazar sabahı uyandığımda nişan gelmişti,pazar günü doktorum olmadığı için de hastaneye gitmeyim ağrılarımın olmasını bekliyeyim dedim yaşadığım şehirde(muş) kadın doğum hastanesi çok pis ebeler çok kötü diye orayada gitmedim,ama bi duş aldım açılmam olsun die,o gün misafirim vardı akşama kadar onları ağırladım hiç ağrım olmamıştı daha,gece 10.30 da yine bi parça kan geldi bu sefer gitmeliyim tmmdır dedim kadın doğuma gittim muayenede cnmı çok acıttılar damaryolu açarken damarı patlattılar hala morluğu geçmedi,doğumun başlamış 4-5 cm açılman var dediler bnde burda yapmıycam kendi hastaneme gidiyorum dedim bırakamayız dediler evrak imzattılat eşime ve bana!!!!!bebeğe bişey olursa sorumluluk kabul etmiyoruz die
bu arada kadın doğumda pazar günüde doktr var ancak bnm hastanmde doktor yok die gitmedim doğumun başladığını söyleyince doktoruma ulaştık o da hastaneye git gerekirse bnde geleyim dedi,hastaneme gittim ebe baktı evt başlamş doğum dedi bnde hiç sancım yok eve gideyim duş alıp çantamı alıp geleyim dedim eve gittim gece saat 3 te hastanedydim az az sancılarım oldu evde yarım cm daha açılmam olmuş sonra ağrılarım sıklaştı derin nefes ve dua ile sabah saat 6da 8cm açılmam olmuştu tam 7de doğumhaneye girdim çok iyi bir ebem vardı 07:15 te 3 defa ıkınma sonucunda bebeğime kavuştum 3 dikiş attılar çok şükür iyiyiz dikişlerden dolayı oturmakta zorlanıyorum sdce
kısaca 13 şubat sabahı saat 07:15 te kızımı gece 3-4 saatlik sancı sonucu doğurdum inş herkesin doğumu açılması bukadar kolay olur

Ne guzel, sizin adiniza sevindim :)

Gozunuz aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin

maşallah
ne güzel bir dogum olmuş
bebeğinizi saglıkla büyütün inşallah

mrb hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ben de 37.haftayım korkuyorum ama yazdıklarınız gayet rahatlattı beni darısı başımıza inşallah

kızlar dua edin ve yapabileceğinize inanın,ben hamile kaldığım andan itibaren normal doğum yapacağım diye koşullandım,darısı tüm hamilelerin başına

kızlar dua edin ve yapabileceğinize inanın,ben hamile kaldığım andan itibaren normal doğum yapacağım diye koşullandım,darısı tüm hamilelerin başına

kesinlikle katılıyorum. bol bol dua edin ve yapacağınıza inanın o zaman doğum kolay oluyor. ben de 22 aralıkta yaptım doğum. benim ilk doğumumdu ve suni sancıyla oldu. sancıların başlamasıyla doğumun olması 2 saat sürdü 2 ıkınmada bebeğimi aldım kucağıma çok şükür. normal doğumdan sakın korkmayın aksine tadını çıkarın çünkü çok güzel bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…