- 20 Mart 2012
- 103
- 1
kızlaaaarrr herkese merhaba. bu ay başıma gelenleri ne siz sorun ne ben söyleyeyim tam olarak anlatabilecek miyim bilmiyorum ama başlayayım. ben bu ay adet oldum zannederken meğer hamileymişim. 3 gün önce kan testim 24,67 çıktı ama doktor gebeliğimin sona ermiş olabileceğini, çünkü 5 haftalık bir gebelik için bu değerin düşük olduğunu söylemişti. ve dediği gibi oldu, dünkü 2. kontrolde bebeğin düştüğünü öğrendik. ama bu ay 2. kez yumurtlamam olmuş çünkü şu an 2. kez adet oluyorum. benim diğer konu başlığımda bahsettiğim şeffaf akıntı da yumurtlama akıntısıymış.gerçi doktorum böyle birşeyin olmayacağı konusunda iddialı ama ben şu an adet oluyorum. şimdi ne zaman yeni ovulasyon olacak bilmiyorum ama ovulasyon testi aldım ve yapıyorum. bugün dünden daha koyu olan bir çizgim var.
kısaca durum bundan ibaret kızlar. hamile kalabildiğimi acı bir sürprizle de olsa öğrenebildim. inşallah bu ay da ovulasyon doğru tutar da hemen hamile kalabilirim
belirtilere gelince... hiçbir belirtiye takılmayın canlarım. ben ne kadar adet olsam da, içimde hep hissettim hamile olduğumu. eşime de defalarca söyledim ben bu ay kesin hamileyim diye. tabi mide bulantım, kasklarımda ağrı, bacaklarımda uyuşma ve bel ağrım oldu ama ben hepsini adette de yaşıyorum. o yüzden hiç belirti aramayın kendinizde.
kısaca durum bundan ibaret kızlar. hamile kalabildiğimi acı bir sürprizle de olsa öğrenebildim. inşallah bu ay da ovulasyon doğru tutar da hemen hamile kalabilirim
belirtilere gelince... hiçbir belirtiye takılmayın canlarım. ben ne kadar adet olsam da, içimde hep hissettim hamile olduğumu. eşime de defalarca söyledim ben bu ay kesin hamileyim diye. tabi mide bulantım, kasklarımda ağrı, bacaklarımda uyuşma ve bel ağrım oldu ama ben hepsini adette de yaşıyorum. o yüzden hiç belirti aramayın kendinizde.