- 9 Kasım 2007
- 683
- 417
Kızlar yaklaşık 9 ay önce falan prolaktin hormonumun yükselmesi sonucu 1 ay hormon ilacı kullandım ve fazla yüksek olmayan hormonum bu ilaç sayesinde gereğinden fazla düştü. bu yüzden bende ve vücudumda bir kaç değişiklik yaşadım bunlardan biride ciddi manada sivilcelenmemdi normalde ergenlikte bile sivilcemlerim olmamıştır sadece adet dönemimde oda bazı aylarda burnumun kenarında sadece 1 tane çıkar kısa sürede de kaybolurdu ama bu olaydan sonra 1-2 ay boyunca bekledim fakat sivilcelerim asla geçmedi dokunduğumda da acıyordu burdaki bir komşum tesadüfen bana bir formül verdi ve ben ne çıkar deyip kullamaya başladım çokta düzenli kullanamadım limon kolonyasını pek sevmememden ötürü ama düzenli kullanmadığım halde 2 hafta sonra ciddi ciddi sivilcelerimin ve izlerinin kaybolduğunu gördüm 1 ay sonunda da tamamen kayboldular benim sivilcelerim çok eskiden çıkan ve lekelerde eskiden kalan lekeler değildi bir daha da tekrarlanmadı ama komşum tesadüfen yüzünde çok fazla sivilce ve izleri olan birini gördüğünü ve şaşırıp yüzündeki sivilceler nasıl gitti diye sorduğunda bu formülü verdiğini söyledi yani demekki uzun süreli sivilce ve izlerinede iyi geliyor denemekte fayda var derim ben şahsen çok faydasını gördüm
tahmini (yaklaşık)1 bardak kadar limon kolonyasına 1 adet büyükler için olan aspirinden atıyorsunuz yavaş yavaş eriyor içinde her gece yatmadan önce bu aspirinli limon kolonyasını pamuğa sıkıp yada döküp cildinizi siliyorsunuz bu kadar basit ve cildim de de değişmeler oldu bunuda belirteyim pürüzsüzleşti cildim kandırmaca falan yok bir deneyin derim ben herkese sivilcesiz hayatlar
tahmini (yaklaşık)1 bardak kadar limon kolonyasına 1 adet büyükler için olan aspirinden atıyorsunuz yavaş yavaş eriyor içinde her gece yatmadan önce bu aspirinli limon kolonyasını pamuğa sıkıp yada döküp cildinizi siliyorsunuz bu kadar basit ve cildim de de değişmeler oldu bunuda belirteyim pürüzsüzleşti cildim kandırmaca falan yok bir deneyin derim ben herkese sivilcesiz hayatlar