• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kısa sürede saç uzatmak ve yanmış saç uclarını onarmak için ne yapılmalı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nigh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
134
2
0
Ankara
kızalr meraba kısa süre önce saclarım bır kuaför yuzunden yandı her nekadar kısacık kessede uclarda gene püsküllük kaldı ve yyıkadıgımda tararken hamur gıbı oluyo resmen sac cok zor kuruyo kısacık sac önceden böyle değildi sizin bana önerebilceginiz birseyler varmı cunku kısa ve yıpranmıs saclar moralımı cok bozuyor uzun saclı bırı olarak :( cevaplarınızı beklıyorm

en başta kuaförlerden uzak durmak gerekiyor sanırım
bi de en az 1 yıl geçmesi gerek
benm saçım belimde ve ben yaklaşık 2 yıldır hiç kesmiyorum kırıklarını bile yılda 2 defa falan kendim alıyorum
forumda değişik tarifler var uzaması için onları deneyebilirsin en azından bakımlı olur

Son düzenleme:
kızalr meraba kısa süre önce saclarım bır kuaför yuzunden yandı her nekadar kısacık kessede uclarda gene püsküllük kaldı ve yyıkadıgımda tararken hamur gıbı oluyo resmen sac cok zor kuruyo kısacık sac önceden böyle değildi sizin bana önerebilceginiz birseyler varmı cunku kısa ve yıpranmıs saclar moralımı cok bozuyor uzun saclı bırı olarak :( cevaplarınızı beklıyorm

saç serumları kullanabilirsin evde kendin doğal kürler yapabilirsin şampuanına bal katabilirsin saç kremi kullan ve badem yağı sür yatmadan önce uçları hatta cuma akşamından yatarken kakao yağı badem yağı hindistan cevizi yağını saçına yetecek miktarda kaşırtır diplerine ucuna masaj yapark uygula ve toplayarak yat unutma badem yağı saçında ne kdr fazla durursa okdr iidir bn cuma yapıodum cumartesi bi yere gitmediğimde yıkamıyodum pazar sabahı yıkıodum ii geliodu ama artık bıraktım sıkıldım şimdi uzatmaya çalışıyorum entele vs. sinemaki gibi kürlerle

saç serumu kırık sac uclarını guzel onarıyo dıplere surulmesı pek tavsıye edılmiyo yaglandırılmaması acısından

ha bıde sımdı aklıma geldı aktarların hazırladıgı bı karısım yaglar var ıcınde bır suru yag var sac bakım yagı olarak ben kullandım cok guzel bakım yapıyo saclara cabuk uzamasını saglıyo adı aklıma gelmıyo sımdı

ha bıde sımdı aklıma geldı aktarların hazırladıgı bı karısım yaglar var ıcınde bır suru yag var sac bakım yagı olarak ben kullandım cok guzel bakım yapıyo saclara cabuk uzamasını saglıyo adı aklıma gelmıyo sımdı

aldım cnm bırsuru yag var fıyatı cokda uygun 10 lıramı ne hınt badem cam falan bırsuru karısım uyguluyorm

Back