arkadaşlar sivilcelerimden şok şok şok etkisiyle kurtuldum..
Kullandığım kimyasal kremleri yazmıcam hiçbiri işe yaramadı doktorun verdiği kremlerde işe yaramadı..
Ben artık bu sivilcelerle yaşamaya alışmalıyım derken eşimin halası bana; yüzündeki sivilceler için bende çağla sirkesi var sürersen geçer dedi.. Hiç umutsuz şekilde aldım hatta dolapta bir sene kadar bekledi oralı bile olmadım..Bu sene yüzümde sivilceler iyice azdı moralim alt üst oldu. Toplum içine çıkamaz hale geldimm. Dolapta duran çağla sirkesini bir deneyeyim dedim.. bir haftada tüm sivilceler söndü..daha sonraki haftalarda kurumaya başladı hatta eski sivilce izleri yok olmaya başladı.. Cildim o kadar sağlıklı bir hal aldı ki ışıl ışıl..
Şimdi size kullanımını anlatayım Yatmadan önce yüzümü bir güzel yıkıyorum sabunla(ımeks sabun çok güzel) sonra bir parça pamuğu sirkeye bandırıp bir güzel yüzüme sürüyorum..sonra pamukla yumuşak darbeler ile cildimin her yerine iyice sirkeyi yediriyorum.. o şekilde yatıyorum.. sabah kalkıp tekrar yüzümü sabunlayıp tekrar çağla sirkesini aynı şekilde uyguluyorum ve öylece güne başlıyorum..
Ben sadece bunu anlatmak için bu foruma üye oldum..Çünkü biliyorum ki çok üzücü bir durum insanın ayna ile barışık olmaması..Allah rızası için paylaşayım dedim..önümüz bahar baharda çağla çok oluyor, herkes bolca çağla sirkesi yapsın tüm bildiğiniz herşeyi unutun ve bu dertten müzderip olan tüm dostlarınıza söyleyin..Çağla sirkesi tüm cilt hastalıklarına iyi geliyor..Araştırdım çağla da e vitamini çok yüksekmiş bu yüzden cilt için sanırım en iyi ilaç..
Çağla Sirkesini yaparken mutlaka şişe su kullanın bal kullanın kalitesini arttırmak için..lütfen ben bu forumda pek bilmiyorum bu yazımı Allah rızası için diğer konulara da taşırsanız sevinirim..
Birde son olarak haftada bir peeling maske yapın (yoğurt karbonat ve limon suyu ile)...Çünkü ciltteki ölü deriyi hafta bir soyalım ki cilt yenilensin..