Sivilceli Ciltler Kısa sürede cilt lekelerinden arınma

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kubrans

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
3
2
26
İyi günler. Ben 18 yaşında lise son öğrencisiyim. Benim yaşımdaki her insan gibi benim de yüzümle biraz -dürüst olmak gerekirse baya- problemim var. Yüzüm sivilce ve onlardan kalan lekelerle dolu. Siyah nokta deseniz hayli hayli... İnternet sitenizi gördüm ve düşündüm ki belki siz bana yardımcı olursunuz. Benim en fazla 1 ay sürem var ve bu 1 ay içinde yüzümü bunlardan tamamen arındırmak istiyorum. Etkili ve kısa sürede sonuç verecek yöntemlere ihtiyacım var. Bana yardım ederseniz çok mutlu olurum. Açıkçası bu yönden takıntılı bir insanım ve psikolojik yönden pek iyi sayılmam. Şimdiden teşekkür ederim.

Canım bir dermotoloğa görünmen en sağlıklısı olacaktır tabiki ama denediğim ve sonucundan memnun kaldığım birkaç şeyi paylaşabilirim.Öncelikle benim de cildimde sivilce gibi görünen kızarıklıklar ve lekeler var. Cildim karma hatta kuru bile denilebilir.Çok şey denedim ama sonuç aldığım en iyi krem expigment(leke açıcı özelliği var,etkili bir krem dikkatle kullanılmalı!) onun dışında sebamed likit temizleme jeli(yeni başladım kullanmaya memnun kaldım.). Cilde sulandırılmış elma sirkesi ve limonda iyi geliyor.Birde bugün işyeri hekimim cleosin-t yazdı sivilceler için sadece problemli yere uygulanıyormus,ben henuz kullanmaya başlamadım ama genel yorumlar iyi.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Teşekkür ederim. Tavsiyelerini dinleyeceğim. Ama bir sorum olacak bahsettiğin kremi eczanelerden temin edebilir miyim?

Evet, yalnızca eczanelerde satılıyor zaten.Ama cildin hassassa dikkatli kullanman gerekiyor. Gece yatmadan önce sürmeli ve kesinlikle güneşe, ışığa maruz kalmamalısın.

arkadaşlar sivilcelerimden şok şok şok etkisiyle kurtuldum..
Kullandığım kimyasal kremleri yazmıcam hiçbiri işe yaramadı doktorun verdiği kremlerde işe yaramadı..
Ben artık bu sivilcelerle yaşamaya alışmalıyım derken eşimin halası bana; yüzündeki sivilceler için bende çağla sirkesi var sürersen geçer dedi.. Hiç umutsuz şekilde aldım hatta dolapta bir sene kadar bekledi oralı bile olmadım..Bu sene yüzümde sivilceler iyice azdı moralim alt üst oldu. Toplum içine çıkamaz hale geldimm. Dolapta duran çağla sirkesini bir deneyeyim dedim.. bir haftada tüm sivilceler söndü..daha sonraki haftalarda kurumaya başladı hatta eski sivilce izleri yok olmaya başladı.. Cildim o kadar sağlıklı bir hal aldı ki ışıl ışıl..
Şimdi size kullanımını anlatayım Yatmadan önce yüzümü bir güzel yıkıyorum sabunla(ımeks sabun çok güzel) sonra bir parça pamuğu sirkeye bandırıp bir güzel yüzüme sürüyorum..sonra pamukla yumuşak darbeler ile cildimin her yerine iyice sirkeyi yediriyorum.. o şekilde yatıyorum.. sabah kalkıp tekrar yüzümü sabunlayıp tekrar çağla sirkesini aynı şekilde uyguluyorum ve öylece güne başlıyorum..
Ben sadece bunu anlatmak için bu foruma üye oldum..Çünkü biliyorum ki çok üzücü bir durum insanın ayna ile barışık olmaması..Allah rızası için paylaşayım dedim..önümüz bahar baharda çağla çok oluyor, herkes bolca çağla sirkesi yapsın tüm bildiğiniz herşeyi unutun ve bu dertten müzderip olan tüm dostlarınıza söyleyin..Çağla sirkesi tüm cilt hastalıklarına iyi geliyor..Araştırdım çağla da e vitamini çok yüksekmiş bu yüzden cilt için sanırım en iyi ilaç..
Çağla Sirkesini yaparken mutlaka şişe su kullanın bal kullanın kalitesini arttırmak için..lütfen ben bu forumda pek bilmiyorum bu yazımı Allah rızası için diğer konulara da taşırsanız sevinirim..
Birde son olarak haftada bir peeling maske yapın (yoğurt karbonat ve limon suyu ile)...Çünkü ciltteki ölü deriyi hafta bir soyalım ki cilt yenilensin..

Canım ALLAH razı olsun.elbette paylaşırız teşekkür ederiz.herkese iyi gelsin dilerim...

Çağla sirkesinin hazır satıldığı bir yer yok ama sanırım dimi?

Canım önce acele dr.gidin.tahlil yaptırın.bu çok önemli ileride ne demek istediğimi anlarsınız.sonra benim sayfamda paylaştığım maskeler var deneyin derim.ayrıca kısa süreniz var ise önce beslenmenizi hemen değiştirin.sivilce yapıcı her türlü yiyecekten uzak durunuz.sonra her ne ürün kullancaksanız kullanın.50 faktör güneş korumanızı sürün evde dahil.Şifalar olsun...

LR Mikrosilver yüz temizleme kremi ve microsilver yüz kremi de müthiş derecede etkili oluyor sivilcelerde ve çeşitli cilt sorunlarında. İçeriğinde saf gümüş, çinko bileşikleri var. Bilgi almak isterseniz iletişime geçebiliriz benimle.
Mutlu günler hepinize.
Rabia ADALAN

Eklentiler

• Micro Silver Face Wash+Cream.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…