Yüzünüz küçük, çok da yakışmışBen yüzümün küçük olduğunu sanmıyorum ama çevremdekiler yüzün küçük diyor. 17'ye daha yeni girdim saçlarımı uzuun bir süre boyatmayı düşünmüyorum kafayı saç modellerine takıyorum ben de
Katlı kesim, benim saçımda düşündüm de ben böyle kestirirsem Afet hoca gibi olurum Hayat Bilgisi dizisindeki
Böyle bir öneride bulunduğuma göre böyle bir mantıkta olabiliyormuş demek ki...
Eki Görüntüle 886710
Bak bu da kısa hali saçlarım kıvırcığa yakın çok dalgalı.
Başetmesi zor oluyor ve öncelikle kısa saçı sevmen gerekir.
kısa saç size çok yakışmış bu arada söylemeden geçemeyeceğim...
Canım bele kadar uzamış saç kestirilir mi? Bence uçlarından aldırıp önlerine kat attır.
Eki Görüntüle 886661
Bu tarz kesim hoş olur bence. Ama seçtiğin modellerde çok kısa sayılmaz. En iyisini sen bilirsin elbette...
bakımsız saçlı olmak isteniyorsa böyle bir mantık olabilir öyleyse...yanlış anlaşlmasın her uzun bakımsız olacak diye bir şey yok ama kesilmez diye bir dünya da yok yani... boyundan alınmak istenmiyorsa uçlarından aldırılır en azından.
Eki Görüntüle 886710
Bak bu da kısa hali saçlarım kıvırcığa yakın çok dalgalı.
Başetmesi zor oluyor ve öncelikle kısa saçı sevmen gerekir.
Ben de neredeyse belime yakın olan saçlarımı ani bir kararla kestirdim.bob modeli.ensem açık öne doğru uzun saçlarım.
daha 1 sene olmadı kestireli.ama çok memnunum.çoğunlukla düzleştiriyorum 10 dk alıyor.
bazen öylece bırakıyorum kendisi bir garip haller alıyor :)
bazen de köpükle dalgalandırmaya çalışıyorum.
mutsuz olabilirim diyorsan hemen kısa kestirme yavaş yavaş yap.
Bende ıki sene önce uzun kıvırcık saçlarımı bob modeli kestirdim hatta çok daha kisalttim. Hayatim boyunca saçlarım hep uzundu bian kısacık sacla karşı karşıya geldim. Kıvırcık saçlarımı mecburen düzlestirdim, ve kendi kivirciklarim bozuldu şekil alamiyodu. Ama herkes kısa saçı çok yakistirdi bende kendime yakistirdim ve sevdim saçlarımı. Kısa saça çok fazla model yapamıyorsunuz ama ben bazen fonluyordum bazen masaliyordum, kısa saçının keyfini çok güzel yasadim. Suan saçlarım yine eski haline yani kıvırcıklasiyo. Kısacası kökü sende olduğu sürece hemen olmasa bile zamanla eski saçlarına yine kavusursun. Kısa saç bir heves ve içinde varsa bu hevesi yasa. Suan o kısa saçlı halimi özlüyorum ve bir gun yine kisaltmayi dusunuyom.
Sizin gibi duracağını bilsem koşa koşa giderim kuaföre, emin olamamak çok kötü. Ama çok yakışmış size çok imrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?