Saç Şekillendiriciler kısa saça maşa yapan bayanlar yardım lütfen...

seymagul

haziran 19
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
622
1
96
Kocaeli
Kızlar teknosadan remington saç maşası aldım 19 mm bugün geldi saçlarım kısa omuzlarıma değmiyor denedim denedim yapamadım yani 2 tutamı güzel yaptım diğre tarafları saramıyorum tersime geliyo saçın ucunu saramıyorum vs vs lütfen saçı kısa olanlar bi anlatırsa nasıl yaptıklarını ve hatta resim koyarlarsa çok sevinirim...

bnm saçlarım uzun göğsüme kadar ama kuzenimn saçı kısa onada ypmştm maşayı bnmki babyliss pro200 19 mm.. maşayı dik tuttum içe doğru hafif kıvırdım o şklde yptım baya bi dayandı

bnm saçlarım uzun göğsüme kadar ama kuzenimn saçı kısa onada ypmştm maşayı bnmki babyliss pro200 19 mm.. maşayı dik tuttum içe doğru hafif kıvırdım o şklde yptım baya bi dayandı

Canım benimde görümcem maşa yaptı saçlarımıa geçen yıkamasam heralde 1 hafta dayanırdı yani hiç bozulmadı saçım 2. gün yıkadım ama kendi kendime yapamıyorum hepte görümceme yaptıramam o yüzden yapanlar yardım ederse dedim ama kimseen cvp gelmedi sana o yüzden ayrıca teşekkür ederim...

saçlarına mandal toka tak her yapmada bir tutamı çıkar maşala böle daha kolay olur senn içn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…