kısa saç :(((

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
kızlar 1 ay olacak nerdeyse saçlarımı kestirdim kulak hizasında çok tatlı oldu aslında bu arada 20 yaşındayım normalde açık kumral saçlarım var arada koyu kahveyede boyatttığım oluyodu neyse sonra ben bu koyu kahve bana yakışıyo diye aldım boyadım simsiyah oldu zaten, gözlerimde renkli mavi-yeşil,açık bugday tenliyim çokda beyaz değilim kardeşimde yaşıma göre çok olgun durduğumu söyledi tabi benim morel bozuldu 10 yaş büyük durduğumu düşüyorm (

saç boyanın markası kolestonmuydu?genelde kolestonla boyandığında koyu düşüyor renk.eğer gözlerin mavi yeşil arasındaysa çok güzel olmuştur.üzülme.koyu renk saç herzman gemç gösterir.

saç boyanın markası kolestonmuydu?genelde kolestonla boyandığında koyu düşüyor renk.eğer gözlerin mavi yeşil arasındaysa çok güzel olmuştur.üzülme.koyu renk saç herzman gemç gösterir.

yok canm nevacolurndu diğer markalarda koyu düşüyor palettede kullanmştm oda öyledi :) görenler güzel oldu diyo da hatta biri katy perry benzetti ayy bilmiyorum annemle kardeşim aşırı morellermi bozdular halbuki onlar dedi boyat diye!!!

değişiklik olmuştur canım..sıkma boşuna canını.. : ) açılır hem yıkıya yıkıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…