Saç Kesim Şekilleri kısa saç modelleri tavsiye edebilirmisiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

rose_of_vova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
723
2
0
İstanbul
saçımı gecen ay kestirdim hep basklaırnın lafına bakarak . kısacık oldu şimdi ve öyle sinirimi bozuyorki böle altları dışa kıvrık duruyor yamuk yumuk sinir bozucu her biri baska yana kalkık pasaklı tipler gbi ayyyyyyyn çok sinir bozucu ya düzleştirici ilede iğrenc oluyor böle robot gbi ama ynede düzelmio hy kesmez olaydım ne bela imiş eskiden ne güzeldiler :'( nası şekil vereblirim düz de kıvrcık olarakda .. normalde düzler.. dalgalımı yapsam arkadaşlar kısa saç modelleri varmı evde yaplacak jöle vs maşa yardım lütfennnnnnnnnnn (((((

cnm eger sacinin fotosunu koyarsan daha kolay yardim edebiliriz sana, bu sekilde yorum yapip oneride bulunmak daha saglilkli olur

canım bildiğin küt saç işte arkaları kıvrılıyor yamuyk yumuk görntü ya fön kendi kendime çekemiyorum

bildigim onlarca kut sac modeli var sana yardimci olmak istedim tatlim sadece, gorsel bi konuda yardim istiyosun ama farazi konusmamizi bekliyorsun. demekki sacini iyi kesememisler boyle yamuluyosa, hatalarin arada kaybolmasi icin masa yap o zaman saclarina

biz liseye giderken gülben ergen'in o meşhur kısa saçlarından yaptırırdık. Önler kahküllü fön çekerdik. Arkalarını da ince fırçayla alttak yukarı fön makinasıyla kuruturduk. Sonra briyantin yahut jöle ile arkalarını sabitlerdik. Şahane ötesi olurdu. Tabi arkalar katlıydı bizim. Seninkini göremediğim için tavsiyede bulunamıyorum.

bende senelerce kısa kullandım hemde erkek gibi:) jöleyle şekil vermek daha kolaydır ama pratik bir tavsiyem var saçını yıkayınca fön makinesinin hafif ayarında yukardan aşağı tarama hamleleri yaparak kurut.istediğin şekli spreyle ver.kolay gelsin

teşekkürler umarım öyle sert olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…