• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kısa saç mı yoksa uzun saç mı ve daldalı saç mı yoksa düz saç mı fikirlerrr

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar kısa saç mı yoksa uzun saç mı ve daldalı saç mı yoksa düz saç mı bence uzun ve dalgalı ama sizin de fikirlerinizi bekliyorum

kadını gosteren zaten saclarıdır
bende tercıhımı uzun sactan yana tutarım
yerıne gore duz yerıne gore dalgalı kullanabılırsınız sizde
gunluk hayatta duz saclar daha kolayda oluyor ve aynı zamanda sexy bir gorunum katıyor...
dalgalı sac ise kısıde sempatıklık uyandırıyor :)

düzü daha çok seviyorum pırıl pırıl olduğu daha çok belli oluyor gibi geliyor tül gibi dümdüz akıyor :) ama keyfime göre dalgalı da yaparım ya da kıyafetime göre :)

uzun ve kıvırcık kıvırcık saça model vermek daha kolay oluyo saçalrın ince olsa bile gürmüş gibi olduğu için saçların ince olmasınaa rağmen her modele giriyor

bence uzun ve hafif dlgalı.kendi sacımdan biliom inanın kıslar sekil vermek kolay oluo.düzleştrmek istesenis 15 dk bişi.elinize köpüğü alın 5 dakka hacimli dalgalar.briyantinle hkabartın parlak saclar ıslakken haff jöleleyip örün 1 2saat bekletin kıvır kıvır oluo en kötü ihtimal at kuyruu yapıp kuyrugu masalayın 5 dakkada saclar cok güsel oluo.yani cok fazla ve rahat sekle girio

kesinilkle uzun ve dalgalı olacak uzun saça şekil vermesek bile toplarız olur ama kısa saç bi de dalgalıysa sekill vermek zor olur benim saç uzun belime 5 cm kaldı gelmesine hemde dalgalı sekil vermesem bile bi gün bağlıyorum bi gün üsten yarım topluyorum altlar açık kalıyo güzel oluyo herkes de beğeniyor..... ayrıca erkekler uzun saçlı kızlardan hoşlanıyorlar diye duymuştum.........

Back