• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kısa saç kesimi (videolu)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
oynaya oynaya kızın kafayı sıfıra vurmuş,
o kadar uğraşacağına biçip gitseydi daha çabuk olurdudelikafadulden

içim sızladı izlerken,o saç modeli mi şimdi? erkek saç kataloğu için kızı mı kullanmışlar acaba?

zaten çirkinmiş saçları adamın elınde daha bı çırkınleştı.justın tımberlake kafasını tercih ederim :)

yıllar önceydi üniversite sınavını kazandığımı öğrendiğim yazdı ben de bundan daha kısasını kestirmiştim saçımı hemde bir erkek kuaförüne yazın tabi o sırada yazlıktaydım oralarda da kuaför yoktu bende erkek kuaföründe kestirmiştim ama gerçekten farklı bir tecrübe olduydu benim için şimdi hatırladıkça gülüyorum kendime

yıllar önceydi üniversite sınavını kazandığımı öğrendiğim yazdı ben de bundan daha kısasını kestirmiştim saçımı hemde bir erkek kuaförüne yazın tabi o sırada yazlıktaydım oralarda da kuaför yoktu bende erkek kuaföründe kestirmiştim ama gerçekten farklı bir tecrübe olduydu benim için şimdi hatırladıkça gülüyorum kendime

:) neden kıydın o saçlara :D bir gitmiş erkek kuaföründe kestirmiş berberin tepkisi ne oldu

:) neden kıydın o saçlara :D bir gitmiş erkek kuaföründe kestirmiş berberin tepkisi ne oldu

valla aslında hatırladığım kadarıyla çok şaşırmamıştı çünkü o bölgede o zamanlar bayan kuaförü yoktu yazlıkçı çok bayan o berbere çok saçını kestirmiştir.Berbere göre artık sıradandı yani

canim benim adim evrenim ve benim resim albumume gir ordan gorursun..

Back