• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı kısa gelin saçı

violin35

inşallah bir gün
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
1.897
3.380
333
arkadaşlar saçlarım kısa omuz hizamda bile değiller. 5 ay sonra düğünüm var. nasıl bir model yapanilirim saçlarımı? gelinliğim oldukça sade ve straplez. şimdiden teşekkür ederim.

teşekkürler canım cevabın için. çıt çıt yapay durmaz umarım.

teşekkürler canım...çok abartılı bi gelin olmak istemiyorum bakalım nasıl olucam...

istediğin modeli yaparlar merak etme, çıt çıt postiş fln, çaresi çok :34: şimdiden mutluluklar :16:

teşekkür ederim canım.... çaresi çok ama insan panikliyo ister istemez. bi de saçlarım geçen yıla kadar upuzundu. bileydim kestirmezdim. :27:

komple çıt çıt taktırma bence on saclarını kullansınlar sadece arkaya çıt çıt taktır bence daha doğal durur ve çıt çıtta fazla bellı olmaz he bu arada kendı sacınla kullanacakları çıt çıt rengı bırebır uyumlu olursa super olur:)

çıt çıt kullanmamaya karar verdim arkadaşlar. nasıl bişey ortaya çıkar bilmem. istediğim modeller bunlar.
saçım omuzlarımda rengi bakır. yüzüm küçük. gelinlik straplez ve oldukça sade. hangi model güzel sizce?

Eki Görüntüle 489384 $short-curl-bride.jpg

Eki Görüntüle 489386 $409733_261995347246722_624679643_n.jpg

$wedding-hairstyles-side.jpg

1. ve 4. yü çok beğendim gelinliğin sadeyse saçların gösterişli olabilir..

teşekkürler canım. ben de 1. yi beğeniyorum diğer modeller de hoşuma gidiyo ama karar veremedim. gelinlik çok sade evet. teşekkürler tekrar.:31:

Son düzenleme:
4.su benim sac modelimdi cok da guzel olmustu ama siyahti sacim cok gostermedi o yuzden. benim sacim omzumun biraz daha altindaydi kuafor modele kisa geldi sacin demisti ama yine de cok da guzel yapmisti sagolsun:16::16: birinciyi istemistim diger dugunumde de amaaaaa kadin becemeyince garip bisi sonradan lasik gelin topuzu yapmisti:ssz::ssz:

4.su benim sac modelimdi cok da guzel olmustu ama siyahti sacim cok gostermedi o yuzden. benim sacim omzumun biraz daha altindaydi kuafor modele kisa geldi sacin demisti ama yine de cok da guzel yapmisti sagolsun:16::16: birinciyi istemistim diger dugunumde de amaaaaa kadin becemeyince garip bisi sonradan lasik gelin topuzu yapmisti:ssz::ssz:

benim saçlarım daha kısa işte omuzlarıma ancak değiyor. son model gibi olmaz mı acaba? saç rengim bakır olacak benim. zaten bakır kullanıyorum hiç değiştirmeyeceğim. aslında saçlarım normalde dalgaslıdır ben hep öyle kullanırım. farklı bi model mi denesem. çok kararsızım bu konuda :26: teşekkür ederim yorumun için.

benim saçlarım daha kısa işte omuzlarıma ancak değiyor. son model gibi olmaz mı acaba? saç rengim bakır olacak benim. zaten bakır kullanıyorum hiç değiştirmeyeceğim. aslında saçlarım normalde dalgaslıdır ben hep öyle kullanırım. farklı bi model mi denesem. çok kararsızım bu konuda :26: teşekkür ederim yorumun için.

canim dugununun nasil olacagina bagli sade bi nikah ise olur ama eger benimki gibi oynamali dokturmeli ziplamali bi dugun ise hicccc olmaz cunku o sac duser ne kadar spreyleseler de durmaz ama yine de sen bilirsin cunku en onemlisi insanin icine sinmesi icine sinmezse o zaman yuzun asilir ister istemez o da en mutlu gunun de hos durmaz:) bence biraz daha arastirma yapabilirsen daha guzel olabilir:)

su anki sacimda omzuma bile gelmiyor sanirim seninkisi gibi ama abimin nisaninda onu da 1.resimdekine benzer yaptirmistim ama daha dogalini dusunebilirsin.
$kisa-sacta-topuz-modelleri-7.jpg

Back