Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 gun evvel kendı evımıze tasındık
tasınamdan oturdugumuz evın perdelerını yapan perdecıyı cagırdık 2 odanın tulunun hem en hem boy olarka kısa gelecegını soyleyerek bıze yenı perde yaptırdı
ben ısrarla salon tulununde kısa gelecegını ıdda ettım ama dınletemedım
ve bız o butceyı suanda dagıtmıs durumdayız
ve perde 15 cm kısa geldı en olarak tam ama boy olarak kısa ne mermerde ne yerde
petekın 2-3 parmak uzerınede kaldı asagıdan
yenıden dıktırmeye kalksam 350 lıra tutuyormus perde ort akalıte bısey
benımde aklıma sboyle bısey geldı ama tul ya sırıtır gıbıme gelıyor
bı resım varda kırpıp eklesem uzak kalıyor bırazda anlasılırmı bılmıyorumda ben yukarıdan kornıse takılan yerden actırılma yaopılabılır mı onu merak eıdyorum
cok bellı olmayabılır ama 15 cm fark var yerle arasında tke bır alan ve golge vurmus cok abartı gelmeyebılır ama petegın 2-3 parmak uzerıne cıkmıs vazıyette perde
benımde aklıma sboyle bısey geldı ama tul ya sırıtır gıbıme gelıyor
bı resım varda kırpıp eklesem uzak kalıyor bırazda anlasılırmı bılmıyorumda ben yukarıdan kornıse takılan yerden actırılma yaopılabılır mı onu merak eıdyorum
Yukarı kısmında pay varsa yapılır canım annem odamıza tül perde diktirmişti yukarıdan aşagı kadar uzanan perde perdeci perdeyi getirdi astık bir baktıkki annemin istedigi gibi degil biraz kısa olmuş perdeciyi çağırdık adam kontrol etti perdeyi dikenler yukarı tarafına çok pay vermiş adam götürdü perdeyi ve o payı açtırdı şimdi istedigimiz uzunlukta kötü görüntü falan olmadı bizim tül perdemiz pileli olanlardan.Seninki 15 cm bizimkide 12 cm civarıydı./B]
bızımde sık pile tülümüz
bende gotureyım baska perdecıye bu adamlara guvenmıyorum cunku
esımle her azksam evde bı perde muhabbetı
yatak odası cocuk odası degıl ola ola salonun perdesı bu sekılde oldu :26:
Ben öğrenciyken kısa gelen tülümün altına merserize iplerden saçaklar yapmıştım.
Her gören nereden aldığımı soruyordu ama normal dikişlerini bile elimde yapmıştım.
Sen de onun gibi kaliteli iplerden saçak ekletebilirsin tülün altına. Koltuklarına uygun
şerit tül de ekletebilirsin.
Tamamını okumamışım yazdıklarının sık pile ise alta güpür olmaz.
İyi bir perdeci akıllı ve uygun fiyatlı bir çözüm bulur sana. Ama
şık bir makrome ile sen de çözebilirsin sorunu.
yanı guvenememkı kendımmeee :)
denerım ama sonuc kotu olur gıbı gelıyor
artık tek carem hafat sonu perdecıye gıtmek ınsallah yukarıdan gereklı payı vardır
yanı guvenememkı kendımmeee :)
denerım ama sonuc kotu olur gıbı gelıyor
artık tek carem hafat sonu perdecıye gıtmek ınsallah yukarıdan gereklı payı vardır
yukarıdan payı varsa hiçbirşey olmaz canım bizim perdemizde sık pile idi 12 cm eksikti yukarıda payı çoktu yukarıdaki payı açtırdı tekrar perdeci pilesinde bozulma falan olmadı kötü görüntüsü falanda yok.
Bizimki şöyle oldu canım perdeci ölçüyü aldı bunların elemanları var onlara diktriyor elemanlar dikmiş adamda paketlemiş getirmiş bizde astık kısa geldi adam geldi kontrol etti dikişi dikenler yukarıya payını çok vermiş adam çıkarttı perdeyi o payını açtırdı ücret ödemeden dikmezler canım bu sefer ellerindeki perde kalır payı varsa açılır sorun olmaz hiç bir özelligini kaybetmez.
[sıze=3]bizimki şöyle oldu canım perdeci ölçüyü aldı bunların elemanları var onlara diktriyor elemanlar dikmiş adamda paketlemiş getirmiş bizde astık kısa geldi adam geldi kontrol etti dikişi dikenler yukarıya payını çok vermiş adam çıkarttı perdeyi o payını açtırdı ücret ödemeden dikmezler canım bu sefer ellerindeki perde kalır payı varsa açılır sorun olmaz hiç bir özelligini kaybetmez.[/sıze]
kızlar yukarıda pay varsa hallolur demişler doğrudur ama yeni perde diktireceksen perdeciden yaptırma. eminönü'de taç'un tüllerinin metresi 12 lira 14 olan yerler var ordan al kaç metre lazımsa perdeciye sadece diktir. 10 lira en fazla dikiş ücreti alırlar. yatak odası ve salonun tülleri benim öyle. taç'tan aldık kayınvalidem diktirdi sonra. çok da uyguna mal oldu. gelinlik gibi düşün direkt her şeyiyle gelinlikçiye yaptırmakla kumaşı alıp diktirmek arasında ne kadar fark var düşünsene :))