Kisa evli saci mi yoksa bunlar benim uydurmam mi?

evlenince kestirenlere de ben ayar oluyorum ya. Arkadaş normal insan zaten hiç olmasa 2 günde bir duş alır. Ben bekarken de hergun duş alıyordum o zamanda saçım uzundu. Evlenince aa uğraşamazsın kestir diyenlere " niye siz bekarken haftada bir mi yıkanıyordunuz" diyesim gelior. Şimdi hamileyim doğumdan sonra kestir uğraşamazsın demeye başladılar.,inadına uzatacaağum rapunzele rakip olacağım var mı itirazı olan :) ayrıca saçlarım kabarmaya çok müsait ben bu saçla asıl kentirirsem uğraşamam. Resmen yönetimi ele geçirir.

Aynen ben dogumdan sonra o kadar sac dökülmesine cilt problemina ragmen uzun biraktim belimde gezdim ama zaman bulup gercekten yikayamadigim, yikayip kurutamadigim zamanlar oldu. Ama yalnizim ben. Yakinim ya da yardim edenim olsa zaten kisa sacin rahatligina düsünmezdim. Su an uzunlar ve kestirmekten vazgectim galiba.

Evli degilim yasim 22 ama sacim hep kisaciktir alakasi yok bence

zaten evlendikten sorun sorumluluk artiyor hele ki cocuktan sonra. Bu rahat sac bizim icin gecerli. Bekarken zamani oluyor insanin kendine bakmak icin. Sizi tenzih ederek yazmaliydim ilk yazimda belirterek.

Ilk defa boyle seyler okudum. Sac modelinin evli olup olmamak ve yas ile ne ilgisi var yahu? Otekilestirmeyi bizim kadar seven bir toplum daha var mi bilmiyorum.

Evliyim bir de cocugum var, yasim 25. Saclarim 16 yasimdan beri belimde, kisa saci hic sevmiyorum en fazla omuzlarimin asagisina kadar kestirdim bugune kadar. Evlendikten sonra da cocuktan sonra da hic kestirmedim, kestirmeyecegim. Cocuktan sonra hayatimda bir sey degismedi duzenli bakimimi yaptiriyorum ve benim saclarim ne hamilelikte ne dogumdan sonra dokulmedi, genelleme yapmamak lazim. Annem 50 yasinda onun da saclari hep uzundur. Isteyen istedigini dusunebilir, biz boyle seviyoruz.

Direk seks yazmak istemedim. Ama illa yazmam gerekiyorsa evet seksten sonra. Azicik kelime oyunuda mi yapmiyak
Uzatmaya gerek yok hanımefendi. Seks yerine de kullanılabilecek birçok kelime var örneğin; birlikte olmak. Söylediğiniz çok komik ve garip geldi, hiç bu tarz bir espride duymamıştım. Hepsi bu, size iyi günleeer :KK54:

Ilk defa boyle seyler okudum. Sac modelinin evli olup olmamak ve yas ile ne ilgisi var yahu? Otekilestirmeyi bizim kadar seven bir toplum daha var mi bilmiyorum.

Evliyim bir de cocugum var, yasim 25. Saclarim 16 yasimdan beri belimde, kisa saci hic sevmiyorum en fazla omuzlarimin asagisina kadar kestirdim bugune kadar. Evlendikten sonra da cocuktan sonra da hic kestirmedim, kestirmeyecegim. Cocuktan sonra hayatimda bir sey degismedi duzenli bakimimi yaptiriyorum ve benim saclarim ne hamilelikte ne dogumdan sonra dokulmedi, genelleme yapmamak lazim. Annem 50 yasinda onun da saclari hep uzundur. Isteyen istedigini dusunebilir, biz boyle seviyoruz.

Ya bütün kadinlar kulubune sesleniyorum aslinda sadece size degil. Yok büyütmüsün yok bu da dert mi falan..
Zaten hafif esprili rahat bir dilde yazmisim belli. Ne ciddi bir genelleme yapiyorum ne de yargiliyorum.
Var öyle kadinlar da. Hepiniz bakimliymisiniz masallah da, yok mu öyle insanlar da. Genellikle ev hanimlari hatta.
Ötekilestirmis oldum hemen, konu nereden nereye.

Ya bütün kadinlar kulubune sesleniyorum aslinda sadece size degil. Yok büyütmüsün yok bu da dert mi falan..
Zaten hafif esprili rahat bir dilde yazmisim belli. Ne ciddi bir genelleme yapiyorum ne de yargiliyorum.
Var öyle kadinlar da. Hepiniz bakimliymisiniz masallah da, yok mu öyle insanlar da. Genellikle ev hanimlari hatta.
Ötekilestirmis oldum hemen, konu nereden nereye.

Ben bu da dert mi , buyutmussun yazanlardan degilim. Sadece size de yazmadim cevabi. Yok 40 yasindan sonra uzun sac olmaz, evlenince rahat olmaz, cocuktan sonra bakimsiz gorunuyor yazanlari okuyunca geneleydi cevabim.
Ben annemden gordugum icin belki de sac bakimi konusunda cok titizim, ev hanimi olsaydim da durum degismezdi. Cevremdekileri de hic bu sekilde bakmamistim, bana tuhaf gelen kisim bu.

Tam olarak o durumda olmasam da cok haklisin. Sacina bakan kadin kendine bakiyordur. Bu lükse baskasi sahip olsun istemeyen cok kadin vardir ayriyetten de. Kendi sacini kisaltanlar zaten diyor hep bunu.
evet kıskançlık yapıyorlar..istiyorlarki bütün kadınlar benim gibi olsun..bir çeşit moral oluyor bu onlar için..

Evlendigim anda anladim, gözümde simsekler carpti. Evet artik aydinlandim bu konuda. Evli teyzelerin hepsinin saclari kisacik. Bakimlilar biyiklarini aliyorlar ama saca gelince erkek trasindan hallice..

Evet pratik. Evet bakimi kolay. Evet dus almak daha kolay, ayipli seyde sonra. Aaa uzun sacla nasil olur aaaa...

Ya bu baskidan biktiiiim. Üzerimde bu konuda baski fazla degil arada kayinvalidemin kestiresi tutuyor fakat belli mevsimlerde tutuyor o damari. Sac kestirme mevsimlerinde yani, o mevsimler de onun sacini kestirmesiyle ayni. Herneyse, herkesin saci kisa. Bu alemde bir mal ben miyim? O kadar saca bakiyorum. Enayi miyim?
O sac ne olacak o kadar bakimi zor kestir kisa diye konusunca karsimdaki kendimi enayi gibi hissediyorum.
Herkes akilli ben aptalmisim gibi.
Nedir bu kisa sac sevdasi?
Uzun sacimla kendimi daha kadinsi istiyorum. Ama malesef ki dedikleri gibi bakimi zor. Ama onlar da cazibesini kaybetmisler acikcasi gözümde. Bakimsiz ve kisa sacli hic kadinsi bir hava vermiyor bana. Amaan tek derdimiz cocuk büyütmek ya..

Bu durumdan nasil siyrilabilirim. Gercekten kisa sacin gerekliligine inandim yine bugün ama sacima kiyamiyorum. Birden küt kestirmek geldi icimden. Iki arada kaldim resmen.
Sizin saclariniz ne durumda. Evliyim ve esim uzatmami istiyor. Tabiki bakimi zor benim icin. Ama onlar rahat rahat gezerken sacinin derdinde benim bir agirligini kafamda tasiyan.
Sizin saclariniz ne durumda. Bir da alismisim kendimi eksik hissedecek gibi oluyorum kestirince sanki..
Sizle ne diyorsunuz bu dert olmayan ama insanin beynini kkurcalayan konuya?
belime geliyor saçlarım 3,5 yıldır evliyim. bugün sadece kat attırıcam inşallah, hergün duş alırım ben ayıplı şey dediğin ilişkiden sonra değil sadece. hiç senin gibi düşünmedim düşünen kimse de yok etrafımda...

Uzun saçın bakımı zor diyenler,saçlarım kısayken yani orta boy ve katlıyken salık bıraktığımda sekilsiz dururdu düzleştirici veya fön kullanmam gerekirdi şimdi saçlarım uzun her haliyle güzel görünüyor dagınık düz farketmiyor,hiç bişey de yapmıyorum şekil alması için kendi haline bırakıyorum,ayırca çok sıkarsa bağlarsın olur biter,ordan burdan cıkmaz,asıl orta boy saçın bakımı zor bana göre.

2 yıldır evliyim hiç hayatımda saclarım bu kadar uzun olmamıştı aksine hoşuma gidiyor sık sık yıka tara uzuyo hemde sağlıklı ...ama tespitin doğru evlenince uğraşamazsın diyen coktu hala o sacla nasıl uğraşıyosun zor olmuyo mu diyende cok

Evli ve cocukluyum ve evde yalniz ben varim esim yogun calisiyor. Eeee cocugu yalniz birakip bazen tuvalete bile kacamiyorum sürekli yaramazlik pesinde. Yikanmak dert oluyor cogu zaman. Halimi illa yazayim yani demi, benim icin saci ses cikarmadan yikayip kurutmasi zor bu durumda. Neden hafife aliniyor bu durum. Illa basiniza gelsin de görün mü diyelim :cool:
Ben de evliyim, 3 yasina girmek uzere olan bir oglum da var. Insan yeter ki istesin, her zorluk asilir. Ama kisa seviyorum diyorsaniz o baska.

Ben de evliyim, 3 yasina girmek uzere olan bir oglum da var. Insan yeter ki istesin, her zorluk asilir. Ama kisa seviyorum diyorsaniz o baska.

Zorluk kismi icin yalniz basiniza cocugunuza bakip hem de sacinizi yikayabildiyseniz size sözüm yok zaten. Bir bucuk yasinda kizim simdi daha rahat oluyor dus almasi uyuyunca ama bir yasina kadar özellikle ilk aylarda sacimda kabuklanma bile oldu yikanamamaktan. Yalniz cocouk büyütüp kendine de cocoguna iyi bakabilenlere saygim sonsuz zaten. Ben perisan bir haldeydim. Kendime ayirdigim vakitler yemek yemek icin kullaniliyordu =)

saçın evlillkle çokda alakası oldugunu düşünmğyorum ben ya saçını yıkamayan kısaykende yıkamaz
bu şeye benziyo ayşenin 1 çocugu var benim 3 çocugum var ben niye 2 çocuk bakıyorum enayimiyim.... aynı mantık ben c hiçde öyle düşünmeyin o sizin saçınız sizin isteiğiniz enayilikle ne alakası var seçim sadece
evet uzun saçın bakımı biraz daha zordur ama bu banyoya giriliyomu giriliyo o saç yıkanıyomu yıkanıyo uzunu 3 dk daha fazla sürer alt tarafı
ayrıca orta boy saç hiç şekil alamaz ben öne doğru uzun kestirmiştim saçımı dikkat ettimde evlendikten sonraydı ama hiç böyle seyler aklıma gelmemeişti uzayana kadar ne çektim hiç şekil almıyo salık bıraksan kabarıyo biçimsiz toplasan o saçın ne anlamı var hiç kestirmeseydin falan

siz düşünmeyin böyle eger değişiklik yapcaksanız yavaş yavaş kestirmeyi deneyebilirsiniz 6-7 cm 6-7 cm gibi azar azar hoşunuza gitmeyen yerde bırakızrsınız......

ben şimdi belime kadar uzatmaya calışıyorum bakalım kısmet ...... ayrıca kalkıp hemencecik bi duş almak bana hiç zor gelmiyo duştan sonra banyoyu temizlemek inanaın daha zor geliyo:)

Hic olaylara boyle yaklasmadim. Tuhaf geldi.

Savimi hic kestirmedim ama 1 yil platin kullaninca kut kestirip orjinal rengine dondum. Sacin kotu durundaydi cunku :)

Benim çevremde en kısa saç omuzda... Herkesin saçı bele kadar.. Kimse de sorun etmiyor... Evlenmekle kısa saç arasında hiç bağlantı kuramadım...

benım saclarım uzun
omuzlarımdan asagıda gogsumu kapatacak kadar uzun daha fazlasını ben uzatmıyorum daha kısa da kullanamıyorum
uzun sacın nesıne bakım gerekıyor anlamadım ben sac kremı bıle kullanmıyorum sureklı at kuyrugu yaparım ozel bı yere gıdıceksem acarım kendınden dalgalı zaten kopuklerım kabarık kabarık
hayatımda hıc karsılasmadım sacını kestır dıyenı cok sasırdım ılk kez duyuyorum
benım annemın sacı yenı kesıldı oda menepoza gırcek sanırım fenalıklar gelıyor dayanamadı kestırdı 55 yasında annem :)

belime geliyor saçlarım 3,5 yıldır evliyim. bugün sadece kat attırıcam inşallah, hergün duş alırım ben ayıplı şey dediğin ilişkiden sonra değil sadece. hiç senin gibi düşünmedim düşünen kimse de yok etrafımda...

Birazcik espri anlayisi rica ediyorum bu masaya. Ciddiyetinizden konu acasi, acip da iki kelime oyunu yapasi gelmiyor insanin yeminlen.
Sunu da burada yazayim, ben ayipli sey olmadan da dus alinabildigini hic düsünememistim. Tesekkür ederim yurdumun yardimsever ve zeki kadinlari.

X