Kisa evli saci mi yoksa bunlar benim uydurmam mi?

ne saçma ya evliyim ve saçım hep belime kadar

tabi teyze değilim yaşım 25 ama yaşlanınca da kısacık kullanamam ben

Aslına bakarsan kadınların çoğuna uzun saçı yakistiriyorum ben.Nadirdir kısa saçlı bi kadını beğenmem. Muhtemelen çok güzel yüz hatları vardır ki yakışsin. Benim saçlarım uzun ...bi kızım var malum esimle beraber 2 çocuk eder.:KK49:ve annem de bizde evin işleri bana bakar.Ama saça ,vakit oldukça yağdan mutevellit bakim yaparım o yani..:KK49:

31 yaşımdayım yemin ederim ilk defa duydum bu genellemeyi. benim annem 66 yaşında ve saçları omuzlarında ben 31 yaşımdayım saçım belimde, teyzem 58 yaşında saçı omzunun altında. halam 49 yaşında saçı yine beline yakın. bu örnekteki bütün kadınlar evli ve çocuklu. korkmayın öyle bir zorunluluk yok. duştan sonra 5 dk fazla kurutuverin saçınızı.

Yani genelde cevremde özellükle ev hanimlari hep kisa benim. Yazmali olanlarin zaten kisacik oluyordu

3y6-oz3UvHMeHFVIYZsWbP4uSuXpJwrVCNYTBDeit68JdT8CT-6pDHtG4_1PLzrvb0uBqYqK7SldmBAnygyBrHVrr06qab8Grqf6hMC8jj5Xp8wwOai1rqXvHVi_SA=w358-h411-nc

Benim dedigim bu sekil. Yuz seklim de boyle. tatlialirim tatlialirim
bu cok hos gercekten. Cesaret isi. Yüz yapisi cok önemli. Benimki ne sekil onu bile bilemiyorum..

Yani genelde cevremde özellükle ev hanimlari hep kisa benim. Yazmali olanlarin zaten kisacik oluyordu
boşverin siz. nasıl seviyorsanız öyle devam edin. uzun saçın bakımı o kadar da zor değil. ama kısa saç seven vakit harcamak istemeyen insanlar tercih edebilir.

boşverin siz. nasıl seviyorsanız öyle devam edin. uzun saçın bakımı o kadar da zor değil. ama kısa saç seven vakit harcamak istemeyen insanlar tercih edebilir.

Bu sekilde fikir empoze etmeye calisanlari nasil susturabilirim onu düsünüyorum zaten. Herkes kendini hakli cikarmaya calisiyor cünkü. Sen bilirsin diyemiyor

Bu sekilde fikir empoze etmeye calisanlari nasil susturabilirim onu düsünüyorum zaten. Herkes kendini hakli cikarmaya calisiyor cünkü. Sen bilirsin diyemiyor
onları susturamazsınız. çünkü o tip insanların kapatma tuşu yok malesef. saçınızı kesersiniz bu sefer kilonuza başlarlar o biter makyajına laf ederler o biter giyiminiz.... insanları duymamayı ve takmamayı öğrenmelisiniz. kime ne sizin saçınızın boyundan. ben böyle seviyorum diyip geçin.

Bakın birsey anlatayım. Ben birgün yolda giderken önümde bir kadın yürüyor ama bir saçları var belinde bakımlı gur çok hoş. Çok dikkatimi çekti saçlarının güzelliği. Haliyle yüzünü merak ettim.hizlandim geçtim akamı döndüm bakmak için. Aaaa ne göreyim 50-55 yaşlarında bir kadın. Yüzü de kirisikti haliyle.ama böyle bir tezat görüntü olamaz inanılmaz itici.o an karar verdim.35ten sonra omuz hizasınin altına inmemeli.hatta omuza iki parmak üstü.

Çok büyük bir derdiniz varmış gibi yazmışsınız da yazmışsınız. Herkes nasıl istiyorsa öyle kestirsin ayol. Annelerimiz artık uğraşamıyor kısaltıyor. Ama annecim benim hep uzatmamı ister. Evliyim de. Alımlı gözüktüğünü söyler. Ben de küt daha bakımlı hissediyorum. Eşim farkında değil. Kesitrsem anlamaz. Genellemeler yapmayın. saçma şeyleri dert etmeyin.

Bakın birsey anlatayım. Ben birgün yolda giderken önümde bir kadın yürüyor ama bir saçları var belinde bakımlı gur çok hoş. Çok dikkatimi çekti saçlarının güzelliği. Haliyle yüzünü merak ettim.hizlandim geçtim akamı döndüm bakmak için. Aaaa ne göreyim 50-55 yaşlarında bir kadın. Yüzü de kirisikti haliyle.ama böyle bir tezat görüntü olamaz inanılmaz itici.o an karar verdim.35ten sonra omuz hizasınin altına inmemeli.hatta omuza iki parmak üstü.

Okurken ürktüm =)

Benimde saçlarım uzundu hem de belime geliyordu. Normalde tesettürlüyüm ama kınamda açıp yaptırmıştım. Düğünden sonra direk kestirdim. Çünkü Saçlarım hem gür hem de çok çabuk uzuyorlar. 2sene içinde aynı boya geldiler 1hafta önce gittim tekrar kestirdim hafiften omzuma dökülüyor. Gayette güzel oldu. Ben uzun saçı sevmiyorum bana yıkamasi kurutmasi çok zor geliyor. Kısalttığım halde iki saattir hala kurumadı.

Ben de kestirmedim. cocugum da oldu ona ragmen. Ama bu enayi gibi hissetme hissi bir bana mi oluyor merak ettim. Kestiresim geliyor onlardaki rahati görünce resmen. Üff

Ben 3 yıl önce küt yaptım. Şimdi belime geldi. Zaten 3 yılda uzayan bir şey bu. Kestirince bitmiyor ki. Saçlarınızı niye yük hissettiniz bu kadar hiç anlamadm :)

Çok büyük bir derdiniz varmış gibi yazmışsınız da yazmışsınız. Herkes nasıl istiyorsa öyle kestirsin ayol. Annelerimiz artık uğraşamıyor kısaltıyor. Ama annecim benim hep uzatmamı ister. Evliyim de. Alımlı gözüktüğünü söyler. Ben de küt daha bakımlı hissediyorum. Eşim farkında değil. Kesitrsem anlamaz. Genellemeler yapmayın. saçma şeyleri dert etmeyin.

Kac kelimeyle bunu anlatmam gerekiyordu? Zaten dert degil ama kafa kurcaliyor demiytim her ne ise.
Esim cok fark eder. Zaten umurunda olmasa kestirmistim coktan. Arada kalmak benim ki. Konu sac iste daha büyük bir derdim yok cok sükür.

Ben 3 yıl önce küt yaptım. Şimdi belime geldi. Zaten 3 yılda uzayan bir şey bu. Kestirince bitmiyor ki. Saçlarınızı niye yük hissettiniz bu kadar hiç anlamadm :)

Bugün yengemiz yüzüme yüzüme beni dinlemeden kestir dedi de. Ya isi diye birseyler cikti agzimdan. bakislari davranisin aptalsin aptal diyordu resmen. Ben kestircem kisacik amaaan ona mi bakilir be. Evet abla ben aptalim diyesim gelsi. Sensin iyisini yapan=)

X