Kisa evli saci mi yoksa bunlar benim uydurmam mi?

Aa olur mu kısa saç kimi kadınlarda çok modern ve kadınsı görünebiliyor. Ama tabii cesaret ister.
Siz baskılara aldırış etmeyin. İnsan evli diye saçından da feragat etmemeli.
Aydınlanma anı: "saçını süpürge etmek" deyimi buradan mı geliyormuş acaba? :KK70:

Yani evi temizle, cocuga bak ,yemek yap, camasir as derdinden saclara ayrilan zaman direk eve gidiyor. Saclar gidiyor, size süpürge ettim aynen öyle galiba =D

Aynen su an ensem buz bas bana diyor toplu oldugu halde. Kisa sacin rahat cazibesi var. Ama kesince geri isteyecekmisim gibi. Baksana saci kisa olanlar da uzun istiyor..
Bi de uzarken şekli kaçıyor. Tekrar şekil için kestire kestire uzatmak ömür törpüsü :) Bir de uzarken her istediğin modeli bile yapamıyorsun. Düşün şimdi senle ben bi partiye bi davete bi yerde gideceğiz. Sen saçımı nasıl yapayım dersin. Kıyafetine göre açık bırakırsın yada at kuyruğu yada topuz bilmem ne bunları düşünürsün. Benim tek seçeneğim var. Kafamdaki bi tutam saç olduğu gibi durmak zorunda :KK70: Bence kestirme :-)

Ben de saclarimi yeni kestirdim hem de baya kısa gulben ergenin geçen senelerdeki hali gibi bi de balyaj attirdim hem güzel duruyo hem de rahat sekil aliyo

Bi de uzarken şekli kaçıyor. Tekrar şekil için kestire kestire uzatmak ömür törpüsü :) Bir de uzarken her istediğin modeli bile yapamıyorsun. Düşün şimdi senle ben bi partiye bi davete bi yerde gideceğiz. Sen saçımı nasıl yapayım dersin. Kıyafetine göre açık bırakırsın yada at kuyruğu yada topuz bilmem ne bunları düşünürsün. Benim tek seçeneğim var. Kafamdaki bi tutam saç olduğu gibi durmak zorunda :KK70: Bence kestirme :-)

Ayh partiye davet olsun ben bakarim o saca. Ama sadece parka gidiyorum pjamayla. Yasam sartima göre fazla iddiali galiba sacim =)

Bakımı zor ne demek ya, sanki saçı yedirip içircez :KK53: Alt tarafı iki fırt şampuan bi fırt saç kremine bakar. Arada kırıklarımı da alıyorum hemi de kendim :KK16: Uzun saç seviyorum, kısa saç denedim ama yakıştıramadım :KK54: Sen kendine uzun mu yakıştırıyosun bırak öyle kalsın şekerim.

bana baş agrısı yapıyor ya çok uzatamıyorum kalın çünkü çoğu kişide bunun için uzatmıyor baş agrısı yaptıgı için.

3y6-oz3UvHMeHFVIYZsWbP4uSuXpJwrVCNYTBDeit68JdT8CT-6pDHtG4_1PLzrvb0uBqYqK7SldmBAnygyBrHVrr06qab8Grqf6hMC8jj5Xp8wwOai1rqXvHVi_SA=w358-h411-nc

Benim dedigim bu sekil. Yuz seklim de boyle. tatlialirim tatlialirim

ilk defa böyle şeyler duyuyorum.evli saçı da neymiş ya.ama 30 ları geçip 40 a yaklaştıkça uzun saç garip geliyor bana kadınlarda.ayrıca kısa saç gayet modern oluyor.eğer yüz hatlarına yakışıyorsa.zevk meselesi.

Ayh partiye davet olsun ben bakarim o saca. Ama sadece parka gidiyorum pjamayla. Yasam sartima göre fazla iddiali galiba sacim =)
Allah da seni güldürsün :KK70: işte diyorum ya istediğin şekle girer ne güzel , benim hep aynı. Makyaja önem vermeliyim hep. Nasıl mutlu olacaksan öyle yap. Yaşam şartıymış , anan beğenmiş , kocan beğenmiş boşver :KK70:

Bakımı zor ne demek ya, sanki saçı yedirip içircez :KK53: Alt tarafı iki fırt şampuan bi fırt saç kremine bakar. Arada kırıklarımı da alıyorum hemi de kendim :KK16: Uzun saç seviyorum, kısa saç denedim ama yakıştıramadım :KK54: Sen kendine uzun mu yakıştırıyosun bırak öyle kalsın şekerim.

Ya bakimi derken zaten bakim yaptigim yok ama taramasi kurutmasi zaten dert =D Malum cocugum var ve ancak gece kendime vakit bulabiliyorum onda da sacimi kurutamiyorum ses gidiyor cocuguma diye. Budur dert. Ya dus alma kok. Ya da dus al sacini kurutma üsüt gerilimi yasaniyor bazen =)

Valla ben kendimi bildim bileli saçım kalçamdan aşşağıda, o kadar uzunki wc de oturunca saçım açık kalamaz yoksa yere değio duşun.. Ben bekarken banada soylerdiler tadını çıkar evlenince kesersin diyede boş laf. Bir buçuk yıllık evliyim hala aynı saçım.
şimdide çocuğun olsa kesersin diolar :KK70: :KK70: :KK70:

Valla ben kendimi bildim bileli saçım kalçamdan aşşağıda, o kadar uzunki wc de oturunca saçım açık kalamaz yoksa yere değio duşun.. Ben bekarken banada soylerdiler tadını çıkar evlenince kesersin diyede boş laf. Bir buçuk yıllık evliyim hala aynı saçım.
şimdide çocuğun olsa kesersin diolar :KK70: :KK70: :KK70:

Cocuk olunca bakim zordu ama ben ustesinden geldim En Büyük KK

31 yaşımdayım yemin ederim ilk defa duydum bu genellemeyi. benim annem 66 yaşında ve saçları omuzlarında ben 31 yaşımdayım saçım belimde, teyzem 58 yaşında saçı omzunun altında. halam 49 yaşında saçı yine beline yakın. bu örnekteki bütün kadınlar evli ve çocuklu. korkmayın öyle bir zorunluluk yok. duştan sonra 5 dk fazla kurutuverin saçınızı.

Allah da seni güldürsün :KK70: işte diyorum ya istediğin şekle girer ne güzel , benim hep aynı. Makyaja önem vermeliyim hep. Nasıl mutlu olacaksan öyle yap. Yaşam şartıymış , anan beğenmiş , kocan beğenmiş boşver :KK70:

aslinda sacimdan memnunum ama keske söyle sekil verip kendi havami alabilsem. Dur bakalim tatilde belki isime yarar. Anam acailmiyor ki hep ayni tepeden topuz zaten hergün =)

X