Önler uzun arkalar kısa bi model. benim kesime benzer resim koyucam çok model var bob olarak ama ben arkaları çok kısalmadım. bu model gibi benmkidebob modelı nasıl oluyor?
bende kestırcem, ama kahkül ıstemıyorumÖnler uzun arkalar kısa bi model. benim kesime benzer resim koyucam çok model var bob olarak ama ben arkaları çok kısalmadım. bu model gibi benmkideEki Görüntüle 1216608
bende kestırcem, ama kahkül ıstemıyorum
benımkı belkı bu kadar kısa olmaz. şekil kısmını ben maşa ile yapmayı planlıyorum :) dağınık maşaBenimde kahkül yok önler çenemin 5 6 parmak aşağısından başlıyo arkaya doğru kısalıyo ensemide açılmasını istemedim ilk kes kısa kestirdiğim için tereddütte kaldım kullanamam o şekilde diye. şuan için memnunum saçlarım nefes aldı en azından hele yazın çok iyi oluyo sana da tavsiye ederim:) ama nasıl şekil vericem onu hiç bilmiyorum işte sen hiç kısa kullandınmı?
Bende maşa düzleştirici yaparak saçlarımın yapısını bozduğum ve mafettiğim için kestirdim kendine gelsinler diye artık düzleştirici falan töbe kullanmambenımkı belkı bu kadar kısa olmaz. şekil kısmını ben maşa ile yapmayı planlıyorum :) dağınık maşa
ben degısıklık ıcın kestırcem : )Bende maşa düzleştirici yaparak saçlarımın yapısını bozduğum ve mafettiğim için kestirdim kendine gelsinler diye artık düzleştirici falan töbe kullanmamKöpük çok fazla zarar veriyor mu bilmiyorum ama köpükle bişeyler yapmaya çalışıcam artık tek umudum saçlarımın dalgalı olduğu umarım kabarmaz
O şekilde çok kabarma olur mu acaba ondan korkuyorm ama denicem çok teşekkür ederimjöle veya şekillendirici sürüp vigoyla kurutabilirsiniz. güle güle kullanın saçınızı.
Şükür ki daha yeni alıştım saçlarıma çok şeyler denedim bazıları iyi oldu bazıları kotu:) benm bu kdar kısa kestirmemin amacı düzleştiriciden saçlarım artık cansızdı hepsinden kurtulup sağlıklı bi şekilde uzatmak istedim ve gittim kestrdim. O yüzden kesinlikle düzleştirici sürmüyorum. saçlarım uzunken iki yana ayırır bürerdim 3 4 saat snra çok güzel dalgaları olurdu zaten yapısı dalgalı olduğundan çabuk bozulmuyodu kısa olunca onu yapamadm tabiki ama kendi halmde bişeyler buldum ne kadar anlatabilirim bilmiyorum umarım anlarsn :) duştan çıktıktan sonra saçlarımı havluda 10 dk bekletiyorum sonra durulanmayan bakım kremi sıkıp tarıyorum 30 dakika kadar da kurumasını bekliyorum. tüm saçıma argan yağı sürüyorum. sonra saçımı en alttan iki tutam ayırıyorum bürüyorum tel tokayla tutturuyorum diğer tutamıda aynı şekilde dolamıyorm ama olduğu yere tutturuyorum tel tokayla. ondan sonra alttan yukarı doğru o şekilde devam ediyorum. yanlarınıda ayırıp ayırıp bürüyorum tel tokayla tutturuyorumm. bu şekilde uyumak çok zor olduğundan erkenden yapıyorum 4 saat sonra açıyorum. biraz kabarık oluyor ama dalgası çok güzel görünüyor. uyuyup uyandıktan sonra yatışıyo kabarıklığıda kalmıyo :) herkes bu şekilde saçıma bayıldı nasıl yaptın diye sordular ve bu modelede çok yakıştı. bürmeden once köpük sürersen saçına daha çabuk şekil alır hem. bu yontemi deneyebilirsin anlamadıysan resimde atabilirim :)Ayrıca saç yapısı düz olanlar için uygun bir kesim bence, dalgalı saçı olanlar içinde bir müdahale gerektiyor illaki, kıvırcık olsa bile çok iyi şekillendirici krem sür yeter, benim dalgalarımda şekillendirici kremler ya da köpükler kar etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?