Kısa Boyuyla ilgili sorun yaşayanlar ??Ve T-max kullananlar bakınn lütfenn!!!!

mistero35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
616
28
Öncelikle herkeseee selamm diim ve hemen konuya giriyim 20 yaşındayım gerçi girmedim giricm 19 sayılırım sigarada kullanıyorum ama küçüklüğümden berii aşırı derecede süt peynir yoğurt yerim yani.. internette aradm taradım kimsede bnim sorunum yok sanırım arkdşlar bnm annemde babamda uzun boylu annem 1.70 fln babamda 1.80 var ailmdeki herkesde uzun boyludur 12 yaşndaki yiğenm 1.74 kuznlerim falanda ben çok iyi hatırlıyorum okulda boy ölçerlerdi ya 7. sınıfa gidrken 1.65 tim hepte ilk okulda sınıfın en uzunu olduğm içn arkalarda otururdm fotolarda bile hep arkadayım hep sırık durumdayım ama şuan boyum 1.62 ve bariz kısayım bazen 1.59 çıkıo takıntı oldu her hafta gidip ölçtürtüyorum eczacılar bile şaşırıyo nasıl olabilir diye nasıl oldu anlamıyorum bnmle aynı boyda olan küçklüktn beri samimi arkdşm var bazı günler ondan uzun bazende ondan 1-2 cm kısa oluyorum hergünde beraberiz hergün boy ölçüşüyoruz resmen hergün farklı çıkıyo kafayı yicem herkes farkediyo artık takıntı oldu bunalıma girdim önce birine anlatıyorum inanmıo boy ölçüyoruz 2 gün sonra yine boy ölçüsüyoruz aynısı çıkmıyo ozaman inanıyolar neden böyle bişey olabilir :S birde t-max diye birşey buldum internetten boy uzatıyomuş siparişi verdim şimdi ama işe yararmı daha önce kullanan varmı?bide yoko kimi diye bişey buldum acaba işe yararmı? bide sabit dursa boyum allahım delircemmm :S

dr.a söyledik annmle olma ööle bişiler cinmi perimi bu dedi :S zaten gıcık bi dr du ama herkes hayret edio :S bnde boy uzatma yöntmlerine bakıyorum 4-5 cm daha uzzayım die ama pskoljm harbidn bozldu bu duruma

Ya başka doktorlara da git annen de farkındaysa vardır bişi,hem o sorduğun şeyler kemik büyümesi yapabiliyomuş.ışe yarar bişi olsa ben de kullancam

sadece annem değilki bütün çevrm farkında :S aynı durum ten rengim içnde gçerli bazen çok esmer bazende buğdayımsı oluyorum tuhaf yani ama o t-max den sipariş verdim iptalmi etsem korktm şmdi :S

canım kemik hastalıkları hastanesine gidebilirsin ya da doktoruna.Sigara kullanman da beni şaşırttı yaşın kküçükmüş daha :eek:lmaz:

her zaman aynı metreylemi ölçüyorsun. gerçekten doğruysa doğru düzgün bir doktora görünmeni tavsiye derim. bir doktora gıcık oldun diye ihmal etmemelisin. bende okulda en uzun boylulardandım erkeklerden bile uzundum. 1,53 de takıldım kaldım. ailem kısa ama benim o yüzden pek önemsemedim. bazen evet farklı bir mezurayla ölçtüğümde benimde daha kısa çıkıyor. bunu fazla takıntı haline getirme bence çokda kısa değilsin.

Canım bu bende de var ya.. Benim boyum 1.57 Bi gün daha uzun oluyorum, bigün daha kısa. Senin de dediğin gibi, arkadaşlarım bile farketti artık. Dalga bile geçiyorlar hatta oo bugun uzamışsın yine diye.. Bi gün aynı boyda olduğum insandan ertesi gün daha kısa oluyorum.. Anlamadım gitti.

her zaman aynı metreylemi ölçüyorsun. gerçekten doğruysa doğru düzgün bir doktora görünmeni tavsiye derim. bir doktora gıcık oldun diye ihmal etmemelisin. bende okulda en uzun boylulardandım erkeklerden bile uzundum. 1,53 de takıldım kaldım. ailem kısa ama benim o yüzden pek önemsemedim. bazen evet farklı bir mezurayla ölçtüğümde benimde daha kısa çıkıyor. bunu fazla takıntı haline getirme bence çokda kısa değilsin.

genelde aynı eczanede aynı şekilde ölçüyorum evdede aynı mezureyle sabah baktığımda 1.64 ve başım annemn alnına gliyodu şimdi baktık baya 1.62 çıktı ve annemn burun uzuna gelyrm bilmiyorumkismile

Canım bu bende de var ya.. Benim boyum 1.57 Bi gün daha uzun oluyorum, bigün daha kısa. Senin de dediğin gibi, arkadaşlarım bile farketti artık. Dalga bile geçiyorlar hatta oo bugun uzamışsın yine diye.. Bi gün aynı boyda olduğum insandan ertesi gün daha kısa oluyorum.. Anlamadım gitti.

aynen benimlede dalga gçiyolar ve baya belirgin bi uzama kısama anlamadım gitti son 1 senedir böyle daha önce gül gibi gçinip gidiyodum yada bu kadar fark etmiyodumm :S napçaz ki bazılarına söylüorum inanmıolar dlirdinmi boy kısalırmı ne o suda çokmu kaldın çektin fln diolar :S

kemik kütleni ölçtürsen birkaç günde bir nasıl olur?, o zaman göz yanılması mı var , yoksa gerçek bir değişkenlik mi var anlarsın . Çok kafaya takma ama , Allah sağlık versin di mi ama?

kemik kütleni ölçtürsen birkaç günde bir nasıl olur?, o zaman göz yanılması mı var , yoksa gerçek bir değişkenlik mi var anlarsın . Çok kafaya takma ama , Allah sağlık versin di mi ama?

öyle tabi canım herşeyin başı sağlık ama insanın istr istemez nöyle bişy psikolojisini bozuo bu kemik kütle ölçümü nasıl oluo sigortamda yok haziranda olucak inş ama kemiktn bişimi alıolar nasl oluo?

X