Öncelikle herkeseee selamm diim ve hemen konuya giriyim 20 yaşındayım gerçi girmedim giricm 19 sayılırım sigarada kullanıyorum ama küçüklüğümden berii aşırı derecede süt peynir yoğurt yerim yani.. internette aradm taradım kimsede bnim sorunum yok sanırım arkdşlar bnm annemde babamda uzun boylu annem 1.70 fln babamda 1.80 var ailmdeki herkesde uzun boyludur 12 yaşndaki yiğenm 1.74 kuznlerim falanda ben çok iyi hatırlıyorum okulda boy ölçerlerdi ya 7. sınıfa gidrken 1.65 tim hepte ilk okulda sınıfın en uzunu olduğm içn arkalarda otururdm fotolarda bile hep arkadayım hep sırık durumdayım ama şuan boyum 1.62 ve bariz kısayım bazen 1.59 çıkıo takıntı oldu her hafta gidip ölçtürtüyorum eczacılar bile şaşırıyo nasıl olabilir diye nasıl oldu anlamıyorum bnmle aynı boyda olan küçklüktn beri samimi arkdşm var bazı günler ondan uzun bazende ondan 1-2 cm kısa oluyorum hergünde beraberiz hergün boy ölçüşüyoruz resmen hergün farklı çıkıyo kafayı yicem herkes farkediyo artık takıntı oldu bunalıma girdim önce birine anlatıyorum inanmıo boy ölçüyoruz 2 gün sonra yine boy ölçüsüyoruz aynısı çıkmıyo ozaman inanıyolar neden böyle bişey olabilir :S birde t-max diye birşey buldum internetten boy uzatıyomuş siparişi verdim şimdi ama işe yararmı daha önce kullanan varmı?bide yoko kimi diye bişey buldum acaba işe yararmı? bide sabit dursa boyum allahım delircemmm :S