• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kisa araliklarla regl oldum?

nemo30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
7
2
1
32
Arkadaslar selam ben 24 yasindayim duzenli bir cinsel hayatim var, 2 ocakta regl oldum 5 inde bitti. Normalden kisa ve az surdu. Dun biraz kanamam oldu bugun resmen tekrar regl olmusum gibi gelmeye basladi. Bu sizce normal mi daha once boyle bir durum yasayan oldu mu? Annem reglin kisa surdu diye olabilir dedi ama ben biraz korktum basiniza geldi mi daha once

Son düzenleme:
Arkadaslar selam ben 24 yasindayim duzenli bir cinsel hayatim var, 2 aralikta regl oldum 5 inde bitti. Normalden kisa ve az surdu. Dun biraz kanamam oldu bugun resmen tekrar regl olmusum gibi gelmeye basladi. Bu sizce normal mi daha once boyle bir durum yasayan oldu mu? Annem reglin kisa surdu diye olabilir dedi ama ben biraz korktum basiniza geldi mi daha once
2 aralıkta olduysan dun de adet gorduysen nesınden korktugunu anlamadım tatlım o_O

Arkadaslar selam ben 24 yasindayim duzenli bir cinsel hayatim var, 2 ocakta regl oldum 5 inde bitti. Normalden kisa ve az surdu. Dun biraz kanamam oldu bugun resmen tekrar regl olmusum gibi gelmeye basladi. Bu sizce normal mi daha once boyle bir durum yasayan oldu mu? Annem reglin kisa surdu diye olabilir dedi ama ben biraz korktum basiniza geldi mi daha once
Son 2 aydır bende de böyle oluyor. Ayda iki kere adet oluyormuşum gibi. Doktora gittim. Adetten sonra bir de yumurtlama kanaması olduğunu ve korkulacak birşey olmadığını söylemişti. Sizde mutlaka bi doktora gidin. Önemli birşey de olabilir. İnşaAllah sorun edilecek bir durum yoktur

Son 2 aydır bende de böyle oluyor. Ayda iki kere adet oluyormuşum gibi. Doktora gittim. Adetten sonra bir de yumurtlama kanaması olduğunu ve korkulacak birşey olmadığını söylemişti. Sizde mutlaka bi doktora gidin. Önemli birşey de olabilir. İnşaAllah sorun edilecek bir durum yoktur
Ne kadar surdu peki bu ikinci kanama?

Back