Örgü Kış modası

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Kalliste

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2007
9.109
59
55
picasaweb.google.com sitesinden alıntıdır..
3e8588388182cz0.jpg

8127037ee3476a85e06da4yg7.jpg

1064449119733bccb4ad67uu5.jpg

25b057207cdfdw5.jpg

31jy8.jpg

57e147f86733dc5.jpg

282a14b46ede41ba5abu3.jpg

52820long20cardigan20grbj5.jpg

929bcdd9662a522081kl0.jpg

02232f2e04d27afa18bn8.jpg

Son düzenleme:
Teşekkürler kallisim bu iki model hoşuma gitti.. de... bu üst üste bindirmeyi nasıl ayarlıyoruz? Yan tarafları her sıra başında bir ilmek arttırarak mı?kaydirigubbakcemile2

Bir model daha vardı soru soracağım.. Onu da alıntılıyorum az sonra.. Unutmuşum..:eek:

Bu iki model benimde çok hoşuma gitti püsküütüm hatta Ayça'ya yapılacaklar listesine girmiş haberim yokkaydirigubbakcemile3 başka beğenenlerde var yani...
Kahverengi modelde yaka oyuntusu yok dikkat edersen, normalden daha geniş kol kesimi söz konusu, arttırma olmadığını çizgilerin düz çıkışından farkedersin, fotoğrafları alıntı yaparak büyütürsen daha net gözüküyor kesimi... Sadece kol kesimi var dediğim gibi birde çarpık ilikledinmi olay tamam :roflol:
Haftaya bir modele başlayacaktım bunları ilk sıraya almaya karar verdim şimdi :dilcikar:
Siyah mı koyu kahve mi anlayamadım diğer modelde yan bedende oyuntu var ve oyuntudan sonrada yandan arttırma...
Kırmızı modeli yapıp böreği fırına koyunca haber ver şişlerimi kapıp gelicem:roflol:

O halde şöyle bir anlaşma yapalım.. Ben böreğin içini hazırlarken, sen de kazaklara başlarsın.. Sonra da bana ilmek bilgilerini verirsin.. Fena anlaşma değil sanki.. :roflol:
Dediklerinden sonra alıntımdaki ilk kazağa bir daha baktım.. Haklısın vallahi.. Aslında kazak normal örülmüş, hatta kol kesimi de normal.. Kadın eğri giymiş sadece... yerimseniben
Elimdeki Brezilya dizisi başrolündeki iki kazak seneye bitince bunlara başlarım artık.. :roflol: Ama ne olur ne olmaz diye bilgisayarıma da kaydettim üçünü de..

Arlkadaşlar şuanda sitede çalışma olduğu için resimler görünmüyor yakında düzelicekktirr ve resimlerde görünücek :)merak etmeyin

çok güzel modeller varda haır satılsa daha iyi olurdu
benim gibi beceriksizler için

552395687224122853lolw5.jpg

649275068376122606lovh7.jpg

Püskütüm hepsi harika canım,bayıldım..Şu an elimde bel lastiğini başladığım ama bir türlü örnek bulamadığım şişte takılıp kalan bir işim var..
Bu iki örneğe bayıldım bunların nasıl yapıldığına dair bana yardımcı olursanız sevinir.
Sevgilera.s.

Püskütüm hepsi harika canım,bayıldım..Şu an elimde bel lastiğini başladığım ama bir türlü örnek bulamadığım şişte takılıp kalan bir işim var..
Bu iki örneğe bayıldım bunların nasıl yapıldığına dair bana yardımcı olursanız sevinir.
Sevgilera.s.
Söz vermeyeyim ama ben bir bakınayım sağa sola, umarım yardımcı olabilirim...a.s.

25b057207cdfdw5.jpg

picassawebden alıntıdır yazmışsınız rica etsem bu modelin şemasını eklermisiniz onlarda genelde şema olurda. bunu ördürücem çok hoşuma gitti.teşekkürler şimdiden

25b057207cdfdw5.jpg

picassawebden alıntıdır yazmışsınız rica etsem bu modelin şemasını eklermisiniz onlarda genelde şema olurda. bunu ördürücem çok hoşuma gitti.teşekkürler şimdiden

Evet genelde şemaları var picasadaki modellerin bazılarını da kayıt altına alıyorum ilk fırsatta gözden geçireceğim var ya da yok diye size haber veririm..a.s.

X