Gerçek Zeytinyağına limon sıkın. 1 yemek kaşığı için.kızlar iyi akşamlar.. şuan çok boğaz ağrısı çekiyorum sağ göğsümün üstündede ağrı var sanki inne batıyo gibi ama gelip giden bi ağrı birazda tabi öksürük var ama ateşim felan yok sırf bu boğaz ağrısı sabahtan berri limon bal nane suyu içiyorum başka önerileriniz varmı kendimi acil toparlamam lazım haftaya akrabamızın düğünümüz var ve hafta içi full çalışmam lazım şimdiden çok teşekkürler
Gerçek zeytin yağını bulmak zor olucak ama teşekkürlerGerçek Zeytinyağına limon sıkın. 1 yemek kaşığı için.
Yarın işten sonra ilk işim doktora gitmek olacakbogaz agrisi varsa doktor sart. enfeksiyonsa bogazdaki onemli.
hmm peki sallama papatya çaylarıda etki ediyomu yada bire bir kuruyulmuş olanındanmıPapatya çayı çok iyi geliyor.İlerlemesini engelliyor.
ya ben nefret ediyorum hastalanmaktan kimse sevmiyodur ama kendim bile kendimi çekemez hale geliyorum etrafımdakiler iyiki kafayı yemiyolarSallama da işe yarar.Hatta ben genelde onları kullanıyorum.Önceden çok kötü olurdu boğazım.Allahtan bitkiler var.
ya ben nefret ediyorum hastalanmaktan kimse sevmiyodur ama kendim bile kendimi çekemez hale geliyorum etrafımdakiler iyiki kafayı yemiyolar
Yok allaha şükür küçüklüğüm kadar değil küçüklüğümde 3 hün iyi olur sonrasında 2 ay hasta olurmuşum şimdi daha az hastalanıyorum ama işte mızmızlanıyorum halsizliği boğaz ağrısını vs zayıfım belki ondandır bazı hastalar bakıyorum çalışıyo iş yapıyo vs ben kolumu kıpırtatacak hal olmuyoSürekli mi hastasınız?Bağışıklığınız mı kuvvetli değil acaba?
Çok teşekkür ederimm zatem çalıştığım ve aynı zamanda okuduğum için mecburum bi kaç gün içinde kendimi toparlamayaYüklenmeyin kendinize.Demek ki gerçekten halsizsiniz.Vücut hastayken neyi istiyorsa şifanın o olduğunu düşünüyorum(Çok uç değilse tabii)Ayrıca insanın yattıkça yatası geliyor.Bir kaç gün dinlenmeden sonra o yataktan çıkmak gerek.Ilık bir duş,sevdiğim kıyafetler,gaza getiren bir kitap,güzel kokular iyi gelir mesela bana."Ben iyiyim,hızlı bir şekilde iyileşiyorum"demek de.Odak noktanızı hastalıktan başka tarafa çevirmeye çalışın.Geçmiş olsun.
bal limon tozbiber sıcak su..bunları karıştır iç ..ben grip oldum boğazımda şişmişti ..bu iksiri içtim diğer gün geçmişti..Allah şifa versinkızlar iyi akşamlar.. şuan çok boğaz ağrısı çekiyorum sağ göğsümün üstündede ağrı var sanki inne batıyo gibi ama gelip giden bi ağrı birazda tabi öksürük var ama ateşim felan yok sırf bu boğaz ağrısı sabahtan berri limon bal nane suyu içiyorum başka önerileriniz varmı kendimi acil toparlamam lazım haftaya akrabamızın düğünümüz var ve hafta içi full çalışmam lazım şimdiden çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?