Kış gelmesiyle gelen hastalık

LadyNurr

Rabbi heb li mines Salihin ; Amin
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
3.730
13.874
208
kızlar iyi akşamlar.. şuan çok boğaz ağrısı çekiyorum sağ göğsümün üstündede ağrı var sanki inne batıyo gibi ama gelip giden bi ağrı birazda tabi öksürük var ama ateşim felan yok sırf bu boğaz ağrısı sabahtan berri limon bal nane suyu içiyorum başka önerileriniz varmı kendimi acil toparlamam lazım haftaya akrabamızın düğünümüz var ve hafta içi full çalışmam lazım şimdiden çok teşekkürler

Gerçek Zeytinyağına limon sıkın. 1 yemek kaşığı için.

Etrafimdaki herkes ben dahil boyle...demin arkadasla gorustuk.onlarin evide ayni durumda...bu nasil biseydir ya

Sallama da işe yarar.Hatta ben genelde onları kullanıyorum.Önceden çok kötü olurdu boğazım.Allahtan bitkiler var.

Sallama da işe yarar.Hatta ben genelde onları kullanıyorum.Önceden çok kötü olurdu boğazım.Allahtan bitkiler var.
ya ben nefret ediyorum hastalanmaktan kimse sevmiyodur ama kendim bile kendimi çekemez hale geliyorum etrafımdakiler iyiki kafayı yemiyolar

ya ben nefret ediyorum hastalanmaktan kimse sevmiyodur ama kendim bile kendimi çekemez hale geliyorum etrafımdakiler iyiki kafayı yemiyolar

Sürekli mi hastasınız?Bağışıklığınız mı kuvvetli değil acaba?

Sürekli mi hastasınız?Bağışıklığınız mı kuvvetli değil acaba?
Yok allaha şükür küçüklüğüm kadar değil küçüklüğümde 3 hün iyi olur sonrasında 2 ay hasta olurmuşum şimdi daha az hastalanıyorum ama işte mızmızlanıyorum halsizliği boğaz ağrısını vs zayıfım belki ondandır bazı hastalar bakıyorum çalışıyo iş yapıyo vs ben kolumu kıpırtatacak hal olmuyo

Yüklenmeyin kendinize.Demek ki gerçekten halsizsiniz.Vücut hastayken neyi istiyorsa şifanın o olduğunu düşünüyorum(Çok uç değilse tabii)Ayrıca insanın yattıkça yatası geliyor.Bir kaç gün dinlenmeden sonra o yataktan çıkmak gerek.Ilık bir duş,sevdiğim kıyafetler,gaza getiren bir kitap,güzel kokular iyi gelir mesela bana."Ben iyiyim,hızlı bir şekilde iyileşiyorum"demek de.Odak noktanızı hastalıktan başka tarafa çevirmeye çalışın.Geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederimm zatem çalıştığım ve aynı zamanda okuduğum için mecburum bi kaç gün içinde kendimi toparlamaya

Taze zencefil i kaynat balla tatlandirip iç canım, geçmiş olsun

Zencefil bal karışımı ya da pekmez.kendinizi sıcak tutun.çok soğuk ve cok sıcak tüketmeyin,tuzlu su yapıp gargara yapın.doktora gidene kadar idare edebilir bunlar sizi bence

bal limon tozbiber sıcak su..bunları karıştır iç ..ben grip oldum boğazımda şişmişti ..bu iksiri içtim diğer gün geçmişti..Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…