• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kış geliyor, neler yapıcaz?

YeldaBaris

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
329
187
18
Kizlar kış geliyor.Herkesin yazlıklar kalktı kisliklar indi dolaptan.Havalar soguyor.Evde daha çok vakit gecircez, hava erken kararcak.Napicaz peki ?
Eve gel yemek hazırla ye çay iç yat mi? Heleki erken kalkiyorsak mecbur...
Kısaca kış aylarında neler yapıyorsunuz ,sosyal aktivitenin, standart gününüz nasil geçiyor?

Bu sene hafta sonları mutlaka fil keyfî yapmayı istiyorum, mutlaka bir yabancı dizim olucak.Sporada baslicam fakat salona ne sıklıkta gidebilirim henüz bilmiyorum.

Bende spora kaydoldum ama gitmek nasip olmadı
Kısmetse başlayacağım.
Onun haricinde haftasonları erkek arkadaşımla buluşurum herhalde başka aktivitem olacağını düşünmüyorum düğün hazırlığıyla geçecek önümüzdeki 8-9 ayım :KK14:

Bende spora kaydoldum ama gitmek nasip olmadı
Kısmetse başlayacağım.
Onun haricinde haftasonları erkek arkadaşımla buluşurum herhalde başka aktivitem olacağını düşünmüyorum düğün hazırlığıyla geçecek önümüzdeki 8-9 ayım :KK14:
Allah kolaylık versin.yorulcan ama güzel şeyler hazirlik

Ben kış uykusuna yatan hayvanlar gibiyim, havalar soğuyunca mağarama çekilirim :) Kitap, film, dizi, beceremediğim el işleri ne varsa girişirim. Aslında kışın doğa yürüyüşlerini de çok severim özellikle sonbaharda doğa renk değiştirdiğinde ama bu ülkede kadın başına mümkün değil. İnstagramda İsviçre'de yaşayan bir kadını takip ediyorum, boş zamanlarında hep o ünlü dağların tepelerinde yürüyüşünü yapıyor, temiz havasını alıyor, stresini atıp geliyor , o kadar özeniyorum ki.

Ben kış uykusuna yatan hayvanlar gibiyim, havalar soğuyunca mağarama çekilirim :) Kitap, film, dizi, beceremediğim el işleri ne varsa girişirim. Aslında kışın doğa yürüyüşlerini de çok severim özellikle sonbaharda doğa renk değiştirdiğinde ama bu ülkede kadın başına mümkün değil. İnstagramda İsviçre'de yaşayan bir kadını takip ediyorum, boş zamanlarında hep o ünlü dağların tepelerinde yürüyüşünü yapıyor, temiz havasını alıyor, stresini atıp geliyor , o kadar özeniyorum ki.
O temiz havada karda dağ yürüyüşü güzeldir mutlaka

Kizlar kış geliyor.Herkesin yazlıklar kalktı kisliklar indi dolaptan.Havalar soguyor.Evde daha çok vakit gecircez, hava erken kararcak.Napicaz peki ?
Eve gel yemek hazırla ye çay iç yat mi? Heleki erken kalkiyorsak mecbur...
Kısaca kış aylarında neler yapıyorsunuz ,sosyal aktivitenin, standart gününüz nasil geçiyor?
Kısın uzunlugunu bır tek arkadaslar guzellesdıre bılır.sık sık toplanın farklı yerlerde kahve cay sohbet zaman hızlı gecer.

Back