• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kış gelini oldum.. Gelinliğimi seçtim .. Fakat ..

Potito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
100
3
96
Ankara
Kızlar Selam..
Allah nasip ederse aralık 12 de düğünüm olacak. Bugün uzun uğraşlar sonrası gelinliğimi beğendim ve siparişini verdim.. Kına gecesi için de kabarık bir elbise diktiriyorum..
Buraya kadar tamam.. =) Fakat gel gelelim.. Bunun iç çamaşırı var.. Ayakkabısı var.. Kışın soğuğu var.. Kürkü var.. Çorabı var.. Solaryumu var.. Bana kalırsa daha var da var..:)
Sizden beklediğim Bendeniz'e kış gelini olanlarınızın tecrübesi, hatırlatması, dipnotları..
Gelinlermizden ve gelin adaylarımızdan da fikir ve görüşler.. Çorap olsun ayakkabı olsun.. 'İç çamaşır' olsun.. :) Hepinizi Uzaktan uzaktan öpüyoooruuuuum ( Malum Domuz gribi :) )zemuszemus

Arkadaşım çok sevindim.Mutluluklar dilerim.En güzeli valla kış gelını olmak bende kışın evlendım 1 yıl olacak az kaldı.Yaz aylarına dayanamıyorum sıkıntı veriyor insana.Benım ayakkabım apartman topuk inci beyazı burnu açık kalın bantlıydı her yeri.Çok da rahat ettim,kaba ayakkabıları sevmiyorum.Yanınada biraz daha alçak topuklu ayakkabı aldım ama hiç ihtiyacım olmadı.Öğlen Saat 4 den sabaha karşı 5 e kadar bu ayakkabılarla durdum.bu arada üzerinede bir kürk ya da etol yaptır işe yarar bende öyle yaptırdım.Bolero vs basit duruyor.Hem gelınlıgın modelınıde bozmaz,daha zengin gösterir.Bu arada gelınlığın içine takım olarak gıy iç çamaşırını jartiyer vs.Sonra pişman olursun bir kerecik oluyor bunlar zaten.Solaryumu boşver sana kalırsa bende düşündüm ama snr ters bir şey olur gerı dönüşü olmaz diye korktum.Zaten bronz makyaj yaptırdım hafif güzel oldu.Tenin buğday ise hiç gerek yok bence.Ama sen bılırsın.Bende kendım düşünerek yapmamıştım bunları etrafımda o kadar arkadaşım vardı ki her birinden bir fikir işte her şeyi kusursuz bir şekilde halletmiştik.Düşün Hazirandan Kasıma kadar anca yetiştirdik.Diğer arkadaşlarda sana fikir verirler zaten.Ben kendıme yapılanları anlattım sana.Daha çok fikir alırsın.

Son düzenleme:
ben de ocak sonunda evlenicem. sanırım donacağız. hem biz, hem misafirlerCADIARZU ve durum canımı sıkmıyor değil aslında. özellikle kar yağması fikri beni tedirgin ediyor.

Kızlar Selam..
Allah nasip ederse aralık 12 de düğünüm olacak. Bugün uzun uğraşlar sonrası gelinliğimi beğendim ve siparişini verdim.. Kına gecesi için de kabarık bir elbise diktiriyorum..
Buraya kadar tamam.. =) Fakat gel gelelim.. Bunun iç çamaşırı var.. Ayakkabısı var.. Kışın soğuğu var.. Kürkü var.. Çorabı var.. Solaryumu var.. Bana kalırsa daha var da var..:)
Sizden beklediğim Bendeniz'e kış gelini olanlarınızın tecrübesi, hatırlatması, dipnotları..
Gelinlermizden ve gelin adaylarımızdan da fikir ve görüşler.. Çorap olsun ayakkabı olsun.. 'İç çamaşır' olsun.. :) Hepinizi Uzaktan uzaktan öpüyoooruuuuum ( Malum Domuz gribi :) )zemuszemus

kız allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3 canım hayırlısı olsunn.... beyaz kürkler var böyle bolero tarzında yarım...çok hoş duruyorlar bence gelinliğin üstünde onu giyebilirsin canm ben olsam öyle ypardm yerimseniben

Kolay Gelsin Bakalım
Anamm Bu Soğukta Gerçi sizin sıcaklığınız herkeze yansır yaa ;)

Canım bende 13 Aralık da evleniyorum kısmetse mafoldumben. Hem misafirlerimizin, hemde bizim bir taraflarımızın buz tutacağını daha şu günlerde titremeye başlamamdan rahatlıkla anlıyorum. Bolero diktiriyorum gipürden, salon sıcak olurda kuaför, stüdyo, evden çıkışları kara kara düşünüyorum. Sanırım birde şal alıcam üzerime kırık beyaz, ama ayakkabı konusunda bende kararsızım. Şık ve kapalı ayakkabı çok zor.

Kısacası bu konuyu açtığın için teşekkürler, bende takipçinim. Yorumları ve tecrübeleri dört gözle bekliyorum a.s.

yaa bende 31 ocakta evlenıcem tam kışın ortası nasıl olcak bılmıyorum, Allah yardımcımız olsun:)

benim dügünümde kasımda ben ayakkabı deilde sık bir cizme giymeyi düsünüyorum hem daha rahat edecegimi düsünüyorum hemde üsümem :)

Ben de 2009 kış geliniyim cnm.30 Ocak ta evlendim.

Antalya da olmama rağmen epeyce üşüdüm,sana tavsiyelerim;
*Mümkünse dolgu topuk veya kalın topuklu önü ve arkası kapalı bir ayakkabı giy.

*Üzerine tüylü bir bolero yaptır veya hazırları var onlardan al,tül falan korumuyor.

*Çok ince bir çorap giyme parlak ama orta kalınlıkta bir çorap giy.

*Jartiyeri unut kış gelinleri için imkansıza yakın bir seçenek.Çok giymek isteyen kış gelini arkadaşlarım düğün bitiminde eve geçtiklerinde giydiler.

*ıster yaz ister kış gelini olun en önemli şey kimseyi kafaya takmayın o günler kesinlikle geri gelmiyor

Şimdilik aklıma bunlar geldi cnm

Dün gelinlikçiye gittim ya bolero ne kadar kötü duruyormuş öyle, model falan kaybolup gidiyor ve hiç rahat değil :1no2: Bende gipür travakor kol yani şu bildiğimiz kapri kollardan yaptırmaya karar verdim. Böylece hem daha rahat olur hemde modelim mahvolmaz diye düşündüm. Şuan provalarım yeni başladı, bitince paylaşmak için sabırsızlanıyorum.

Merhaba arkadaşlar, ben de kış geliniydim 27 12 2009 , benim gelinlik askılı , ayakkabımın önü açık idi, ve kar yağmıştı akşam biz salonda iken de :) ve inanın hiç üşümeyeceksiniz o heyecandan üşümeye fırsat kalmıyor:) Mutluluklar dilerim şimdiden ...

Hayrılı olsun. Bende bir tek ben kış geliniyim diyordum. Meğer ne çokmuşuz. Ben daha gelinlik bile bakmadım 02/01/2010 düğünüm. Model bakıyorum internetlerden. Ama gelinliklerin üzerine çok güzel etoller dikiyorlar. Fatihteki gelinlikçilere bak mutlaka. Gelinlik ayakkabımıda inci den aldım hem çok güzel hem de rahat bir bak istersen. Kolay gelsin.

Merhaba arkadaşlar, ben yeni üye oldum. size ayakkabı ile ilgili bir fikir vermek isterim ama bu İstanbuldan alışveriş yapacaklar için geçerli olacak üzgünümn :( Osmanbey'de bir pasajda Divan kundura var özel ayakkabı yapıyor yağının şekline göre istediğin şekilde tasarlıyor ve çok rahat oluyor ben yaptırdım çok memnun kaldım hepinize tavsiye ederim. internette divan kundura diye arattığınızda sitesi çıkıyor. ayrıca onun yan pasajında yine özel ayakkabı yapan bir yer var oda çok iyidir hem onun yan dükkanındada kürk diken bir bayan var onunda fiyatları gayet uygundur. şimdiden kolay gelsin. umarım yardımcı olabilmişimdir.:teytey:

bende kıs gelını olucam allah ızın verırse ben ınatlaaa straplezz gıymek ıstıyorum zemuszemus:):):) bakalım kısmett halaaa modelll begenmıss dıılımm ne yapıcam bılmıorum qelınlıqım dıkılıcek amaa ortada ne model var nede dıkıcekk terzııı kaydirigubbakcemile

bende 26/12/2009 yaz diye diye kışa kaldık kendimi değilde daha çok gelenleri düşünüyorum o soğukta zor olcak :((

konu sahibi arkadaşım özel mesajın ve ziyaretci mesajın kapalı.. soruna cvp vermek istedim :)) ama malesef..... şimdi çıkıyorum sık girmiyorum cnm buraya.. yine gelince yazarım ben sana aklımdasınsengözlerimebaksanab

Kızlar selam..
Evlendim güzel oldu her şey Etol diktirdik :)
Hayatım o kadar yoğun geçiyor ki Şu anda kendi profilime bakarken böyle bir başlık açmış olduğumu gördüm düşünün artık :)
Evlendikten 3 dün sonra atamam çıktı Başka bir Şhre gittim :))
ılginiz içn hepinize teşekkür ederimm :)
Janselicim Msj sayım yetersiz olduğu için özel mesaj alamıyorum ve göndermiyoerum sanırım:S
:)

Back