Kış geldi, sokak hayvanlarına birlikte yardım edelim

bridestressful

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
83
27
3
Merhaba arkadaşlar, ben Ankara da yaşıyorum elimden geldiğince çevremde ki sokak hayvanlarına yiyecek veriyorum fakat görmediğim yerlerede ulaşabilmeyi amaçlıyorum. Belki burda benim gibi yardım etmek isteyenler olabilir. Her türlü fikre açığım yeter ki bu sert kışta sokakta ki canlılara el uzatalım.

Merhaba, ben şöyle bir şey hazırlıyorum, içinin minderi tamamlanınca bitmiş olacak. Birkaç tane yapıp mahallemde uygun gördüğüm yerlere ve parklara koymayı planlıyorum. İçini komple 3cm strafor ile kapadım, dış kısma da kimse alıp götürmesini diye belediyenin adını yazdım. İlgilenirseniz nereden aldığımı yazarım.

Harika görünüyor bende daha önce internetten gördüğüm şekilde iki adet leğeni üst üste dikerek, yuva yapmıştım fakat insanlar nedense dağıtmışlar

Yaşadığım semtin böyle şeylere uygun olmadığını düşünüyorum binanın önüne koyduğum mamalara bile söyleniyorlarmış. Sizi tebrik ederim ben sabah ve akşam olmak üzere belirli bölgelere yiyecek bırakarak yardım sağlıyorum. Ama tek başıma baş etmek baya yorucu oluyor en azından insanlara karşı gücüm kalmıyor.

ben de ankaradayım hayvankurtarma.org. için birlikte çalışabiliriz bana numara bırakırsanız size ulaşabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…