• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kış geldi kaban arıyorum. yardımcı olur musunuz???

almina2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
313
1
0
İzmir
arkadaşlar kaşe düşünüyorum. geçen yıl bele kadar dar gelen belden sonra açılan kabanlar görüyordum o modeller çok hoşuma gidiyordu fakat aradım taradım bulamadım. sizin varsa bu modele benzer bir kabanınız nerden aldığınızı söyler misiniz. tabi bunun dışında beğendiğiniz modelleride paylaşırsanız sevinirim. en çok gittigidiyorda model gördüm bir kaç hoşuma giden oldu fakat biraz daha bakınmak istiyorum. tşklerimi sunuyorum:))
 
Canim ben yurddisinda yasiyorum, Bahsettigin modelden kaban aldim kahverengi ve altin dugmeli.
Kabanin markasi tugba.. Belki bulursun..
 
Eğer gerçekten ısıtan bir ürün istiyorsanız kesinlikle içindeki malzemelerin %desine bakın derim ben. :)
Geçen kış h&m'den kaşe diye almıştım kabanı,kat kat giyinmek gerekiyordu yinede.Sonra Boyner'den bir kaban aldık annemle içine ince bir şey giysen bile sıcacık tutuyordu.
Meğerse h&m'den kaşe diye aldığımda yün oranı çok düşükmüş,ben kaşe sanmışım.Boyner'den aldığımda ise %70 yün mü neydi.:53:
 
batikten aldım inanılmaz ısıtıyo kaşe yakası cok büyük ve iliklendiğinde atkı gibi actıgındada şal gibi duruyo çok beğeniliyo çevremdede bence kıy paraya al:D
 
para hiç önemli değil canım ya nede olsa kaban açacaksın kesenin ağzını dediğiniz modeli biliyorum canım şal gibi duruyor yakası oda güzel bir model di. bu arada arkadaşlar sıcak tutması önemli değil:))) görünüşü güzel olsun yeter bana:))) iyi hatırlattınız ya batik ve boynere bakmamıştım ben. bir de onlara bakayım..
 
para hiç önemli değil canım ya nede olsa kaban açacaksın kesenin ağzını dediğiniz modeli biliyorum canım şal gibi duruyor yakası oda güzel bir model di. bu arada arkadaşlar sıcak tutması önemli değil:))) görünüşü güzel olsun yeter bana:))) iyi hatırlattınız ya batik ve boynere bakmamıştım ben. bir de onlara bakayım..


Sıcak tutması önemli değilse,ki İstanbul'da en önemli şey bu bence,sen Bershka ve Stradivarius'a bak canım oradakiler çok güzel,Zara'da da öyle.
 
Bonprix.com da güzel bir şey görmüştüm ,fiyatı 100 küsür..Bir bak.
 
Son düzenleme:
kızlar ya bende kaban arıyorum muşta görev yapıyorum burda pek model yok netten sipariş versem diyorum güvenemiyorum bedenine yerine,hiç netten alan oldu mu aranızda?
 
Back