- Konu Sahibi papatyam2011
-
Kizlarrr size sormak istedigim bisey var. Bizim dugunumuz 5 Mart ta Izmirde olucak. Boyle Subat ve Mart aylarinda dugun yapan varmi aranizda? Yada onumuzdeki kış aylarinda dugun yapacak olan varmiii? Icimi rahatlatin lutfennn hava nasil olur size? Ya yagmurlu olursaaaa
dugun salonumuz tutuldu zaten tatlim kapali bi salon tuttuk.. Ama benim simdiden dert ettigim iste yagmurun yagmasi.. Izmirde Mart ayinin havasi belli olmaz diyor herkez.. sagol canimm.
7 şubat 2010 da evlendim :))) hafif yağmur vardı iliklerime kadar üşümüştüm heheh =)))) ama çok güzeldi sıkma hiç canını hava yağmurlu da olsa güneşli de olsa gün senin günün olacak benim gibi tadını çıkartmaya bak
7 şubat 2010 da evlendim :))) hafif yağmur vardı iliklerime kadar üşümüştüm heheh =)))) ama çok güzeldi sıkma hiç canını hava yağmurlu da olsa güneşli de olsa gün senin günün olacak benim gibi tadını çıkartmaya bak
Buca da Hayal Dugun Salonunu tuttuk canim. kapali klimali.. dugun salonunun 10 adim mesafe uzakligindada taksi duragi ve otobus duragi var.. hani misafirler icin zor olmasin diye oyle dusunduk birde yagmur olursa.
Her ihtimale karşı en iyiyisi canım benim çok sevindim inş. Herşey gönlünce olur canm..
bizde kesin olmamakla beraber 19 mart istiyoruz :))) kocaelinde olacak ve muhtemelen soğuk olacak :)) sen yağmur düşünüyosun, bense inşallah kar yağmaz diyorum, biz istanbulluyuz çünkü, burdan oraya gitmek zor olur
balayı düşündünüzmü peki yapacakmısınız, yoksa yazımı bekleyeceksiniz?
Sagol tatlimmm. hepimiz icin insallahhh.
hakkınızda hayırlısı olsun kızlar bende 02 Nisan 2011 inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?