Kış Düğünü

papatyam2011

.:AŞIK:.
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
1.782
3
116
Eskişehir
Kizlarrr size sormak istedigim bisey var. Bizim dugunumuz 5 Mart ta Izmirde olucak. Boyle Subat ve Mart aylarinda dugun yapan varmi aranizda? Yada onumuzdeki kış aylarinda dugun yapacak olan varmiii? Icimi rahatlatin lutfennn hava nasil olur size? Ya yagmurlu olursaaaa

Ekimin son haftası bir arkadasım dugun yaptı..izmir de inciraltı mercan restoran normalde acık yeri de var ama havadan dolayı kapalı yerinde oldu...Ben mekanı ve orkestrayı cok begendim...yanlız dans pisti biraz kucuk ama herkes masalarında da gayet guzel eglendi..tavsiye ederim.. mutluluklar...Darısı başıma

dugun salonumuz tutuldu zaten tatlim kapali bi salon tuttuk.. Ama benim simdiden dert ettigim iste yagmurun yagmasi.. Izmirde Mart ayinin havasi belli olmaz diyor herkez.. sagol canimm.

dugun salonumuz tutuldu zaten tatlim kapali bi salon tuttuk.. Ama benim simdiden dert ettigim iste yagmurun yagmasi.. Izmirde Mart ayinin havasi belli olmaz diyor herkez.. sagol canimm.

Hayırlısı olsun o zaman Neresini tuttunuz?! izmir havasına guvenilmez ama genelde de oyle cok soguk gecmiyor zaten izmirde iklimler.yagmur olup olmayacgı ise sansa kalmıs...:13:

7 şubat 2010 da evlendim :))) hafif yağmur vardı iliklerime kadar üşümüştüm heheh =)))) ama çok güzeldi sıkma hiç canını hava yağmurlu da olsa güneşli de olsa gün senin günün olacak benim gibi tadını çıkartmaya bak

Buca da Hayal Dugun Salonunu tuttuk canim. kapali klimali.. dugun salonunun 10 adim mesafe uzakligindada taksi duragi ve otobus duragi var.. hani misafirler icin zor olmasin diye oyle dusunduk birde yagmur olursa.

Buca da Hayal Dugun Salonunu tuttuk canim. kapali klimali.. dugun salonunun 10 adim mesafe uzakligindada taksi duragi ve otobus duragi var.. hani misafirler icin zor olmasin diye oyle dusunduk birde yagmur olursa.

Her ihtimale karşı en iyiyisi canım benim çok sevindim inş. Herşey gönlünce olur canm..

bizde kesin olmamakla beraber 19 mart istiyoruz :))) kocaelinde olacak ve muhtemelen soğuk olacak :)) sen yağmur düşünüyosun, bense inşallah kar yağmaz diyorum, biz istanbulluyuz çünkü, burdan oraya gitmek zor olur

balayı düşündünüzmü peki yapacakmısınız, yoksa yazımı bekleyeceksiniz?

ayyy senin isin daha zor canim.. izmirde hic degilse kar yagmiyor.. ama yagmur olursa diye cok korkuyorumm.. olursa olucak artik ne yapalim.. dugun gunu yagmur yagarsa evlilik cok bereketli olurmuss hehehe insallah seninde istedigin gibi olur hersey bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…