hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,:Saruboceq: tesadüf müdür bilmem ama bende aralık 2008 annesiyimkaydirigubbakcemile3
ben uzun kollu body giydirmiştim, ama benim bebeğim zamanından 1 ay önce doğdu, doktorumda bana sakın üşütme, küçük bebek üşütürsen zatüreye çeviri dediği için biraz fazla korumacı oldum kışın, bol bol çıtçıtlı body al, evin doğalgazlıysa kısa kolu alsanda olur, battaniye al, penye battaniye de al, ne olur ne olmaz bir tanede kalın battaniyen olsun, annem kalın yün battaniye ördüğü için ben penye battaniye almıştım sadece, canım ben alt üst almıştım çok, patikli altlarla çok rahat ettim, alt üst olunca neresi kirlenirse onu değiştiriyorsun, iyi oluyor yada ben daha rahat ettim, bende can bebnin alt değiştime örtülerini kullanıyorum, kirlenince çöpe atıyorsun, hijyenik oluyor,canım çok fazla eldiven alma, kimi bebek sevmiyor, kızım daha ilk günden sürte sürte çıkarmıştı eldivenleri, bazı doktorlarda giydirmeyin, temas etsin, hissetsin dedikleri için eldiven giydirmek konusunda ısrarcı olmadım.şimdilik aklıma gelenler bunlar, akılma geldikçe yazarım.