- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
Merhaba hanımlar .. Malum kış geldi çattı havalar soğudu hoş ben zaten ekim ayından bu yana yakıyorum kombi
Bir oglum var evde
Evim kuzey cephe ara kat yalıtımlı lakin alt komşu yakmayınca bizi hayli zorluyor bu durum
malum doğal gaza gelen zamlarda belimizi büküyor.. geçen senekine göre çok farklı olacak faturalar.
Benim kombim şu an 45 derecede yanıyor gece en düşüğe alıyorum sabah yükseltiyorum
Gece uykuda iken evim 20 derece oluyor.
Mutfak koridor yatak odası cocuk odası gündüz 22.5 derece gayet yeterli geliyor bize
Lakin oturma odası 21.5 derece. şu an günlük tüketim 7 8 metre küp. sıcak su ve ocak dahil tabi havalar iyice sogudu konya bugün kar yagışlı akşam saatlerinde daha fazla artar
7 8 metre küp demek yeni zamlarla ; aylık 330 tl fatura demek
Benim içeriyi 22. 22.5 cıkarmam için kombiyi 50 dereceye almam gerekiyor buda yaklaşık 10 metre küp demek
oda yaklaşık 380 400 arası bir fatura yapar ki ( bu miktar bütçemizi çok zorlar.. )
zaten herkesden önce yakıp herkesden sonra kapatıyoruz evim kuzey cephe olduğu için
Size sormak istediğim sizlerin evi kaç derece. ?
oglum olduğu için biraz kafama takılıyor
21.5 da idare ediyor şöyleki ayaklarıma bir panduf üzerime bir yelek üşümüyorum
ama 22.5 tam ısınıyoruz diyebilirim.
oglum için endişe ediyorum acaba bu sıcaklık yeterli gelecek mi diye..
altımızdaki komşumuz yaksa direk 22.5 olur zaten oturma odam ama malesef.
Sizlere Danışmak istedim bu konuda.
Bir oglum var evde
Evim kuzey cephe ara kat yalıtımlı lakin alt komşu yakmayınca bizi hayli zorluyor bu durum
malum doğal gaza gelen zamlarda belimizi büküyor.. geçen senekine göre çok farklı olacak faturalar.
Benim kombim şu an 45 derecede yanıyor gece en düşüğe alıyorum sabah yükseltiyorum
Gece uykuda iken evim 20 derece oluyor.
Mutfak koridor yatak odası cocuk odası gündüz 22.5 derece gayet yeterli geliyor bize
Lakin oturma odası 21.5 derece. şu an günlük tüketim 7 8 metre küp. sıcak su ve ocak dahil tabi havalar iyice sogudu konya bugün kar yagışlı akşam saatlerinde daha fazla artar
7 8 metre küp demek yeni zamlarla ; aylık 330 tl fatura demek
Benim içeriyi 22. 22.5 cıkarmam için kombiyi 50 dereceye almam gerekiyor buda yaklaşık 10 metre küp demek
oda yaklaşık 380 400 arası bir fatura yapar ki ( bu miktar bütçemizi çok zorlar.. )
zaten herkesden önce yakıp herkesden sonra kapatıyoruz evim kuzey cephe olduğu için
Size sormak istediğim sizlerin evi kaç derece. ?
oglum olduğu için biraz kafama takılıyor
21.5 da idare ediyor şöyleki ayaklarıma bir panduf üzerime bir yelek üşümüyorum
ama 22.5 tam ısınıyoruz diyebilirim.
oglum için endişe ediyorum acaba bu sıcaklık yeterli gelecek mi diye..
altımızdaki komşumuz yaksa direk 22.5 olur zaten oturma odam ama malesef.
Sizlere Danışmak istedim bu konuda.