• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kırtasiye yardımı(eğitim ödeneği) aldınız mı? nasıl değerlendireceksiniz.

triptofan

pipisine gurbaann:)
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
3.897
3
66
Ankara
eğitim öğretim yılı başında kırtasiye giderlerimizi karşılamamaız için 560 tl yatırılacak biliyorsunuz. bazı yerler aldı bazıları alamadı halaa.ben ankara kalecik ilçesindeyim yatmamış hala.pursaklarda yattı diyorlar.
nasıl harcamayı düüşünüyorum? borçlarımı ödeyecem ama demek değil ki üstüne yatacam. yıl içinde zaten alıyoruz parça parça 5-10 dederken oluyo bi okadar.ama bu toplu para iyi gelecek.siz ne yapıyorsunuz?

bunu ekstra para olarak görüyorum. ihtiyaclarımı bu paradan almaya çalışıyorum sene başında. ayakkabı aldım mesela. ama hepsini değil tabi,. yazın ekders olmadığı için biraz sıkışıyoruz ve bu para küçük ödemelerimizde imdadımıza yetişiyor diyebilirim. keşke bir de ikici dönem başında verseler. ne iyi olurdu :))

siz aldınız mı biz halaa almadık. arkadaşımın düğününe katılmam buna bağlı. dediğin gibi yazın çok sıkıştık düğünümüzü de kendimiz yapıncaa:gitme:

Back