• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kırtasiye açmak için lütfen YARDIMMM

• Konu Sahibi Konu Sahibi cbbk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cbbk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
116
1
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar ümraniyede oturuyorum artık birşeyler yapmanın zamanı geldi diye düşünüyorum bizim yakınımızda bir ilkokul var ama kırtasiye ve tuhafiye mevcut değil tahminen 500-600 m uzaklıkta farklı yönlerde 2 okulumuz daha var benim çocuklarında bu okullardan birinde eğitim görüyor ve yakınlarda kırtasiye ve tuhafiyemiz olmadığından buralardakilerden yararlanıyoruz ve bu bana ve yakın bir arkadaşıma burada kırtasiye (birazda tuhafiye malzemeleri olacak inşallah) açma fikrini verdi çevremizdekilerde uygun olucağı görüşünde ne varki bu sektörde çalışan bir tanıdığımız yok nerden başlamalı ne yapmalıyız maliyeti ortalama ne olur kadınlara yönelik verilen iş kurma kredilerinden kullanıcaz büyük ihtimal bu işi bilen yapan veya bir tanıdığı olan arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen arkadaşlar artık kendi ayaklarımızın üstünde durup başardık demek istiyoruz şimdiden teşekkürler

Back