• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri KIRPMALARIMI UZATACAĞIM... (yardımcı olana hediyem var.;)

bukiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
35
0
86
39
Aydın
Arkadaşlar ben düz kahkül yaptırmıştım. Güzel olmuştu ama sıcaklarda alnımı çok terletiyor. Kısa olduğundan ayırınca da güzel durmuyor. Sadece kırpmalarımı 3 cm kadar uzatmak istiyorum. 2-3 hafta gibi bi sürede. Ama sadece kırpmalarımı. Pratik bir tarif verirseniz çok sevinirim.

Sevinmekle kalmam. En güzel şekilde yardımcı olana ""avon advance techniques"" serisini yollayacağım. Yardımlarınızı bekliyorum.. :)

:enbuyukkk: :enbuyukkk: turkbayragi turkbayragi

aktardan sarımsak yağı alıp sadece kahküllerinin dibine sürebilirsin canım
o yağı istemezsen başka saç uzatan yağlar var aktar sana söyler yerimseniben

hediye falan istemem saçma geldi ama avokado yağını susam yağını ve birazcık zaytinyağını ısıtıp sür...burada herkes için elimizden geleni yapıyoruz dimi ama?

1 su bardağı zeytin yağı – 1 yumurta sarısı – 1-2 kaşık bal - 1 limonun yarısını kesip suyunu sıkıp karıştırın haftada bi kez kullanın sonrada ılık suyla saçınızı yıkayın yanlız 1-2 saat bekletin ..

bunu komple sacına uygulayabılırsın,ya da ölçülerini azaltarak sadece kahkullerıne uygulabılırsın..

yada

badem yağı ve hint yağını karştırıp saçına sür.2 SAAT BEKLt sonra zeytınyaglı bır sabunla yıka :)

ya da ,

1 adet turpu rendeleyip kaynatın ve süzün içine bir yumurtanın sarısınıda ekleyebilirsiniz. 2 saat beklettikten sonra yıkayın..

haftada 2 kere yaparsan faydası olur :)

tüm saca yada sadece kahkullerıne uygulayabılırısn :) kolay gelsın..

bercelino susam yağı çam terabentini zencefil kökü
kullanılırsa bence uzar haftada 3-4 gün kullansan bunları 3 cm yaparsın.!!

sadece susam yağı kullanın.. ben bu şekilde uzatabildim.. stresten saçımın tam tepesi dökülmüştü ve küçük bi kellik oluşmuştu.orayı kükürtlü sabunla yıkayıp susam yağı sürdüm çok kısa bi zamanda oradaki saçlarımı uzattı bende çok işe yaradı denemeni tavsiye edebilirim..

Back