- 12 Ağustos 2008
- 64
- 0
- 40
- Konu Sahibi Arastirmaci
3 Tüp rimel kutusunun her birinde değişik malzemeler mevcut,canım geceleri hangisini sürmek isterse ona dadanıyorum.
1.Tüpte: Bademyağı,sarımsak yağı,Fındık yağı
2.Tüpte:Çamterebentin yağı,hint yağı,badem yağı
3.Tüpte:Siğir iliği yağı ve 10 çeşit karışımlı baharat yağları mevcut
Bunlardan hangisini gözüme kestirirsem onu sürüyorum en fazla 4 hafta içerisinde uzama gözlemledim uzayan yerler siyah değil onlarada bir formül araştırıyorum..:teytey:
NOTiceksiniz 'hepsini karıştırsaydınız' diye fakat şunu şu tüpte deniyim aman şunuda şu tüpte derken farklı farklı tüpler ortaya çıktı fakat 3.Tüpte sığır iliği yağında yaklaşık 2dk sonra krem kıvamına geldiği için çıkan rimelin ucundakini tüpün kenarına sıyırın yoksa sabah hem yanıyor hem çatır çatır kaşınıyor.. sositososito
1.Tüpte: Bademyağı,sarımsak yağı,Fındık yağı
2.Tüpte:Çamterebentin yağı,hint yağı,badem yağı
3.Tüpte:Siğir iliği yağı ve 10 çeşit karışımlı baharat yağları mevcut
Bunlardan hangisini gözüme kestirirsem onu sürüyorum en fazla 4 hafta içerisinde uzama gözlemledim uzayan yerler siyah değil onlarada bir formül araştırıyorum..:teytey:
NOTiceksiniz 'hepsini karıştırsaydınız' diye fakat şunu şu tüpte deniyim aman şunuda şu tüpte derken farklı farklı tüpler ortaya çıktı fakat 3.Tüpte sığır iliği yağında yaklaşık 2dk sonra krem kıvamına geldiği için çıkan rimelin ucundakini tüpün kenarına sıyırın yoksa sabah hem yanıyor hem çatır çatır kaşınıyor.. sositososito