- Konu Sahibi Bosnakgxuxzeli
-
turkıyede satısı yk bunun kaç ayda uzam saglamıstı
2-3 haftada bukadar uzama sagladi cnm..
peki siz nasıl satın aldınız bu yollamı
Sevgili arkadaslar uzun zamandir siteye girmiyorum ama yinede size bi öneride bulunmak istedim. benim gibi kisa kirpiklerden dertli olup bi türlü uzamayan ve makyaj silerken bile dökülenn Kirpikler icin süper bi Ürün buldum.Bu bir Kirpikserumu sitede ad vermek yasakmi bilmiyorum o yüzden yazmiyorum isteyen özelden yazabilir.Fiyatida okadar pahali degil 50tl civari ama gercekten faydasi var. Fotomu paylasiyorum önceki haliyle sonraki siz bi bakin isterseniz.2-3 hafta arasinda alinan sonuc dahada kullansaydim dahada uzardi :))Eki Görüntüle 868540
Bizi bilgilendirdiğin için çok teşşekkür ederiz :)) çok güzel olmuş kirpiklerin buarada gözlerine bayıldım lensmi doğal rengimi
Google Çeviri türkçeye cevirdim ama hiç yurt dışından siparis etmedim :18:
info@evolash.ru bu adrese mi yazayım türkçeyi bilmezse :2: yada almancayı biliyorsan sen yazabilir misin rica etsem:)istersen emailadresslerine ilk önce yaz yurtdisina gönderim yapiorlarmi diye
Fotoğraflarda gözlerinize rimel sürmüş müydünüz??
info@evolash.ru bu adrese mi yazayım türkçeyi bilmezse :2: yada almancayı biliyorsan sen yazabilir misin rica etsem:)
cnm en iyisi ingilizce yaz rus bunlarr almancayida türkceyide anlamayabilirler ingilizcee YAZ ingilizcemde pek iyi sayilmaz yoksa yardimci olurdum Google ceviriye bak yazicagin soruyu
Siz bu ürünü nasıl temin ettiniz acaba?Bu dediğiniz sitedenmi? Bu tür ürünleri kullanmayı bırakınca yine eski haline dönüyormuş genellikle kirpikler.Acaba bu ürünü bırakınca da yine eski halinemi döner? Bir de bu ürün kaşlarada kullanılabiliyormu yoksa sadece kirpikler içinmi? Sorularımı cevaplandırırsanız memnun olurum.
Canim baya etkili olmus bu ürün masallah! Bende almanyada yasiyorum, hangi siteden aldin sen bunu? Douglas gibi parfümcülerde satilik olmuyor mu ki acaba..
cnm 1-2-3tv google yaz internetsitesi cikar intersitesinede aramaya evolash yazarsan ürün cikar.Ürün hemen bitiyor o yüzden elini cabuk tutman gerek.Bittiyse bile hergünbakman gerekki geldiginde hemen alabilmen icin.Buarada ben yine basladim kullanmaya.
Evet siparis ettim o sayfadan. Peki kan dolasimini hizlandirdigi icin gözde yanma filan yapiyormus, yinede kullanmaya devam etmelimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?