• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı kirpik uzatma

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Arkadaşım benim kirpikledim çok sıktı ama kısaydı çok istikrarsız kullandım ama az da olsa kirpiklerim uzadı kullandiklarim tatlı badem yağı cok kullandim 2 aydir da arada bir hint yağı kullanıyorum bir tanede normal serum vardı arada onu kullanıyordum uzadı yinede bunlari tavsiye ederim

Eklentiler

• 14540653717281079996081.jpg
    14540653717281079996081.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 89
makyaj temizleyici olarak hindistan cevizi yağını kullanıyorum bir şişenin yarısına yağ yarısına su kendimce böyle bir temizleyici yaptım. kasımdan beri kullanıyorum istemeden de olsa kirpiklerimi uzattım bu durum beni bile şoke etti. tavsiye ederim.

kirpik uzatmak icin ne yapmamm gerekiyor ?
Ben uzun zamandır kirpik uzatmak ve sıklaştırmak için uğraşıyorum en sonunda doğru yöntemi buldum hint yağı kullan biraz geç uzuyo ama sonuçta uzuyo ama benim 3 günde gözle görünür bi fark oldu o fark için yaptıklarımı wordpress blog sayfamda hepsini açıkladım aselinaplanet.wordpress.com istersen okuyabilirsin

MERHABA KIZLAR lütfen ipek kirpik yaptırmayın benim kirpiklerimin yarısı döküldü ve psikolojim bozuldu. Kirpik konusunda takıntılıyım 1 ay önce yepyeni birşeyle tanıştım kendi kirpiklerinize keratin yükleyip doğal biçimde uzatıyor muhteşem kıvırıyor iki ay kalıcı. Benim 1 ay oldu henüz ve çok memnunum. Adı Yumilashes. İzmirde yaptırmak isteyenler bana ulaşabilirler yardımcı olurum

Back