- 28 Nisan 2021
- 297
- 102
- 26
- Konu Sahibi damlahanim22
Vazelin ile kirpik uzar mı? Kirpik uzaması için ne yapmam gerek kızlar seyrekleşti baya gördükçe canım skılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman yarın hemen alayım. çok teşekkür ederimBen tatlı badem yağıyla hint yağını karıştırıp yatmadan önce kirpiklerime sürüyordum 10 günde çok uzamıştı kirpiklerim tavsiye ederim.
Aynen.Ben tatlı badem yağıyla hint yağını karıştırıp yatmadan önce kirpiklerime sürüyordum 10 günde çok uzamıştı kirpiklerim tavsiye ederim.
Var var yarın eczaneden yağları alayım ben hemencicikBıtmıs rimelınız varsa. İyice yıkayın ve onun ıcınde karstırıp kullanın.
Rica ederimO zaman yarın hemen alayım. çok teşekkür ederim
Karanfil suyu diye biliyormVazelin ile kirpik uzar mı? Kirpik uzaması için ne yapmam gerek kızlar seyrekleşti baya gördükçe canım skılıyor
Kesinlikle hint yagini tavsiye ederim,1 aya kalmadan kirpiklerim kivrilmaya basladi. Sonradan badem yagiyla hint yagini karistirip suruyorum bu aralar.Vazelin ile kirpik uzar mı? Kirpik uzaması için ne yapmam gerek kızlar seyrekleşti baya gördükçe canım skılıyor
Hayır yaramıyorVazelin ile kirpik uzar mı? Kirpik uzaması için ne yapmam gerek kızlar seyrekleşti baya gördükçe canım skılıyor
Bana niye fayda etmiyor ki bir yıldır kullanıyorumKesinlikle hint yagini tavsiye ederim,1 aya kalmadan kirpiklerim kivrilmaya basladi. Sonradan badem yagiyla hint yagini karistirip suruyorum bu aralar.
Hint badem beraber kullanin birde , umarim ise yarar.. ben cok memnun kaldimBana niye fayda etmiyor ki bir yıldır kullanıyorum
canım merhaba en güzel kirpik uzatma yolu kirpik liftingi aslında içinde keratin var hem 2 ay boyunca rimel sürmeyip kirpiklere zarar vermiyorsun hem de keratin sayesinde kirpikler beslenip uzuyorVazelin ile kirpik uzar mı? Kirpik uzaması için ne yapmam gerek kızlar seyrekleşti baya gördükçe canım skılıyor