benim kipriklerim uzadı ..badem yağı ve hint yağı karıştırarak her gece sürdüm kulak çöpüyle 2 ayda gözle görülür derecede uzadı ayrıca kıvrımlı görünüyor daha kalınlar ..eğer dökülen kiprikler hızla uzayıp çıktıysa da bence müthiş bişey cünkü 2 ay gibi bi sürede gözle görülür fark var rimel kullanmıyorum
mutlaka görürsün canım merak etme. düz mantık düşünsene bi kirpik kıl ise kılı ne güçlendirirse onu kullanmalıhemen bu akşam ben de başlıyorum badem-hint yağı karışıma
rimelimi sürerken bir baktım ki benim kirpikler kısalmış.rimel markasını değiştirdim bilmiyorum ki ondan mı oldu acaba
konu başlangıcı kirpikler uzamaz olunca moralim çok daha bozulmuştu
umarım faydasını görürüm
cnm peki kirpik dökülmesine var mı yapılcak bişeyler..... kirpiklerime rimel sürmekten başka yaptığım bişey yok ne perma ne de başka bişey ama döküülüyolar malesef... dökülmesini ne engeller sence ?
Vay be moralim bozuldu.Uzamıycak demek.
Gerçi kirpiklerim gayet uzundur ama,
Boşuna okadar paralar döküyoruz biz de....
kaş için kirpik için....
bu haberi çürütecek kanıt: denenmiş ve etkisini görmüş biri olarak BEN ne kullanıyorsanız pes etmemenizi ve isterseniz hint yağını da kullanmanızı tavsiye ediyorum. hem haddinden fazla uzadı hemde gürleşti. annem bile kızım yeter artık napcaksın bu kadar uzun ve gür kirpiği diye takılıyor. laf olsun diye değil gerçekten de aşırı derece de uzama var. önceden rimelsiz çıkmazdım bakkala bile ama artık kullanmadığım zamanlar bile oluyor. rimelle bariz abartılmış bir göz makyajı yapılmış gibi duruyor gözüm
( başlığı okuduğum ve yazamadan da edemedim hevesinizi kırmayın)
ne kadar sürede oldu bu gürleşme ve uzama...
ben hint yağını kullandım ama hiçbir faydasını görmedim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?