- 8 Mayıs 2015
- 562
- 344
-
- Konu Sahibi gecevekedicik
Ayyy tövbe yarrabim nasıl yaktı canım düşünemiyorum 2 yıl önce herkes acemiydi galiba nereye gittinde yaktı keşke bunuda paylassanda insanlar görse.. eğer gideceksen emsal doğanı tercih et lütfeen hiç bir şekilde şikayetim olmadı çok memnun kaldım denemeni tavsiye ederim o korkuyla yaşama sen öyle diyince emsal doğandan da korktum sonucta sahibi yapmıyor oradaki çalısanlar yapıyore vitamini+hint yağı+tatlı badem yağı akşamları sürüyorum. sabahları da lumigan göz damlası kirpik dibine. Yalnız ben kirpik liftin yaptırdım 2 yıl oldu haram zıkkım olmasın çünkü paramı iade etti ama güzelim kirpiklerim yandı. şuan gayet iyi.
merakla bekliyorum hayatım:):) bende yapacam vallahi.. gece kullanmıyor musun? her sabah mıŞekerim ben her gün yapıyorum. Kirpik makası kesti kirpiklerimi nazar değiyor yemin ederim çok güzeldi kirpiklerim, çok iltifat alıyodum dfglnfghkgh . Nasıl her sabah elimi yüzümü yıkıyosam her gün alışkanlık haline getirdim 1 haftayı geçti. Önce sonra fotoğraf paylaşıcam ay sonunda söz.
Oo masalla alt kirpiklerinde uzunmuşşşGece badem yağlı e vitaminli olanı sabah lumiganı kullanıyorum . Şuan var olan durum fotoğrafta