- 19 Temmuz 2011
- 1.160
- 699
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dax al sur geceleriUzun zamandır kullandığım kirpik kıvırıcı bugün sağ gözümdeki kirpiklerin bir kısmını kopardı rimel sürerken fark ettim daha önce başına gelen var mı nasıl kısa sürede eski haline getirebilirim bir daha kirpik kıvırıcı kullanmam artık
Düzenli olarak temizlemezseniz kirpik kıvırıcınızı kopartır. Temizleseniz de çok eskiyse yine kopartır.Uzun zamandır kullandığım kirpik kıvırıcı bugün sağ gözümdeki kirpiklerin bir kısmını kopardı rimel sürerken fark ettim daha önce başına gelen var mı nasıl kısa sürede eski haline getirebilirim bir daha kirpik kıvırıcı kullanmam artık
Daha önce duymamıştım çok teşekkür ederim deneyeceğimDax al sur geceleri
Temizlemezseniz kirpik kıvırıcınızı düzenli olarak kopartır. Temizleseniz de çok eskiyse yine kopartır.
Kendi kendine düzelir. Hızlandırmak için badem yağı, hindistan cevizi yağı falan sürebilirsiniz
Aslında kirli de degildi nasıl oldu anlamadım bayağı aldı götürdü kirpik konusunda bu kadar üzülecegim aklıma gelmezdi bilseydim kullanmazdım sabah sabah üzüldüm. Olan oldu artık bir gün yağ bir gün dax ile toparlamaya çalışacağım artıkDüzenli olarak temizlemezseniz kirpik kıvırıcınızı kopartır. Temizleseniz de çok
Dax al sur geceleri
Yanlis dax almayasin super gro daxDaha önce duymamıştım çok teşekkür ederim deneyeceğim
Üstteki görseldeki sanırım.sonra dediğiniz gibi yanlış ürün almayayımYanlis dax almayasin super gro dax
Dax supergro olanı kullan ama şekillendiricileri değil.Aslında kirli de degildi nasıl oldu anlamadım bayağı aldı götürdü kirpik konusunda bu kadar üzülecegim aklıma gelmezdi bilseydim kullanmazdım sabah sabah üzüldüm. Olan oldu artık bir gün yağ bir gün dax ile toparlamaya çalışacağım artık
Tuysuz yerine sur tuy cikartir dehset bir urun,yazin saclarina sur bakim amacli,fiyati korkutmasin inanilmaz zor bitiyor.Bereketli.Kaslarin küsen yerlerine,ve kestigim kirpiklerimi uzatiyor suruyorumÜstteki görseldeki sanırım.sonra dediğiniz gibi yanlış ürün almayayım
İlk kez başıma geldi zaten bir daha kullanmam ne hale getirdi inanılır gibi değil biraz toparlansın ilerisi için lifting düşünebilirim kıvırıcı kullanmak yerine .teşekkür ederim Tavsiyeniz içinBen arifoğlunun kaş kirpik serumunun çok faydasını gördüm. O kirpik kıvırıcılar berbat, kullanmayın bence. Bu kadar istiyorsanız lifting yaptırın.
Fiyatı fazla ama performansı güzel olduktan sonra verilir o para da dediğiniz gibi hem saça da uygularım bir taşla iki kuşTuysuz yerine sur tuy cikartir dehset bir urun,yazin saclarina sur bakim amacli,fiyati korkutmasin inanilmaz zor bitiyor.Bereketli.Kaslarin küsen yerlerine,ve kestigim kirpiklerimi uzatiyor suruyorum
Korkunç saç çıkartıyor. Ben bakım için almıştım ki zaten kafamda üç kişilik saç var dört kişilik olduFiyatı fazla ama performansı güzel olduktan sonra verilir o para da dediğiniz gibi hem saça da uygularım bir taşla iki kuş
Maşallah diyelim de nazar değmesin o zamanBir ara saçtada aynı sorunu yaşadım kuaför yakmıştı 1 buçuk senede anca toparladı inşallah kaşta hemen sonuç alırımKorkunç saç çıkartıyor. Ben bakım için almıştım ki zaten kafamda üç kişilik saç var dört kişilik oldu
Saç diplerime sürsem saç çıkarır mı yani, kaş çıkarır mı bakın şimdi alır kullanırım, iyi gelirse dua ederim ama saç kaş dökerse sizi kötü anarım konuya gelince rimelli kirpikler için kıvırıcı tehlikeli olur, temiz kirpiklere uygulanmalıTuysuz yerine sur tuy cikartir dehset bir urun,yazin saclarina sur bakim amacli,fiyati korkutmasin inanilmaz zor bitiyor.Bereketli.Kaslarin küsen yerlerine,ve kestigim kirpiklerimi uzatiyor suruyorum
Peki uzun vadede kirpiklere zararı yok mu?Kirpik kivirici, maskarayla her gun ugrasmak yerine lifting yaptirmanizi tavsiye ederim. Hem daha pratik, hem daha uyguna geliyor.
Ustelik uykudan bile guzellik salonundan az once cikmis gibi uyaniyorsunuz.
Peki uzun vadede kirpiklere zararı yok mu?